Bellevue Park Hotel Riga aanbieding

Riga - Letland

Stadscentrum van Riga, Letland

Riga is de hoofdstad van Letland en met 640.000 inwoners de grootste stad van de Baltische landen. Voor maar 99 euro boek jij nu een stedentrip naar deze prachtige stad!

Je vertrekt vanaf de luchthaven van Eindhoven of Bremen. Je verblijft in het 4 sterren Bellevue Park Hotel Riga. Hier kun je elke ochtend genieten van een heerlijk ontbijtje. Met je buik vol heerlijkheden ben je vervolgens klaar om de stad te bezichtigen!

Het hotel beschikt over een wellnesscenter, waar je 1 keer toegang toe hebt tijdens je verblijf. Na een lange dag door Riga wandelen kun je de spieren lekker ontspannen in het stoombad!

Het Bellevue Park Hotel Riga ligt naast het prachtige overwinningspark, op 1,5 kilometer van het oude centrum van Riga. Naast het hotel vindt je zowel een tram- als een bushalte.

Over Riga

De oude stad van Riga staat op de werelderfgoedlijst van Unesco en in de nieuwe stad kunnen Art Nouveau liefhebbers hun hart ophalen.

De stad wordt doormidden gesneden door rivier de Westelijke Dvina. De oude stad bevindt zich op de rechteroever van de Dvina en de nieuwe stad bevindt zich aan de linkeroever.

Smalle middeleeuwse straat in Riga, Letland
Waan je in de middeleeuwen in Riga
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Bellevue Park Hotel Riga