Fly Drive Miami in juli voor 449 euro! aanbieding

Miami - Florida - Verenigde Staten

9C4E1D6B00395E19908285E10B44581D

Oeh dit is een mooie aanbieding! Boek een Fly Drive naar Miami in juli voor maar 449 euro. Je gaat 9 dagen naar de City Where The Heat Is On!

Je vliegt met TuiFly met de Dreamliner, dat betekent een stuk meer gemak en uitgeruster aankomen in de Verenigde Staten.

Als je aankomt in Miami staat daar een prachtige Amerikaanse auto voor je klaar. Daar zitten alle verzekeringen en een onbeperkt aantal kilometers bij in. Je kunt dus zo ver rijden als je zelf wilt!

To-do in Miami

Wat kun je nou zoal doen als je eenmaal in Miami bent? Natuurlijk moet je naar Miami Beach waar de prachtige Art Deco hotels staan en waar veel beroemde tv series en films zijn opgenomen.

In Florida, de staat waar Miami ligt, is ontzettend veel te zien en te doen. Ik vond de Florida Keys prachtig: dat is een verzameling van ongeveer 1700 eilandjes die vanaf Miami richting Cuba lopen. Over de eilanden is een weg gebouwd: de Highway 1. Tussen de eilanden liggen bruggen en de langste heet de 7 mile bridge omdat deze maar liefst 7 mijl lang is 😀

Ga ook zeker naar het Everglades National Park waar beschermde diersoorten leven als de Floridapanter en de Amerikaanse krokodil. Er staan zelfs kijk-uit-voor-overstekende-poema’s-bordjes langs de kant van de weg!

Kijk-uit-voor-overstekende-poema’s-bord
Dat is wat anders dan overstekkende padden

Pretparken

Als je van pretparken houdt, rij dan naar Orlando. De pretparken hoofdstad van Amerika! Mijn favorieten zijn Disney World en Universal Studios. Disney World bestaat uit verschillende Disneyparken waar je wel een week kunt rondlopen voor je alles hebt gezien. Maar als je slechts één dag hebt kun je het beste kiezen voor 1 park. Ik koos voor het Magic Kingdom met o.a. The Haunted Mansion en Peter Pan.

In Universal Studios vind je de gaafste achtbanen, de wereld van Harry Potter (je kunt boterbier drinken!) en Jurassic Park.

Gauw naar Florida dus!!