Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap aanbieding

Hollum - Ameland - Nederland

Fietsers op weg naar de vuurtoren van Ameland, Waddeneilanden, Nederland

Ameland is een prachtig eiland om te bezoeken! Je maakt hier prachtige wandelingen, mooie fietstochten en tussendoor kun je lekker opwarmen in een van de gezellige restaurantjes.

Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap: 8,1 op Zoover

Je verblijft in het 4 sterren Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap. Dit resort wordt op Zoover beoordeeld met een 8,1.

Ligging van Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap

Meisje op fiets in Hollum, Ameland

Het resort ligt in het gemoedelijke plaatsje Hollum, aan de westkust van het eiland Ameland. In Hollum kun je gezellig uit eten en wandel je tussen de eeuwenoude vissershuisjes: wist je dat het oudste huis van Ameland in Hollum staat?

In Hollum vind je ook de bekende rood-witte vuurtoren en kun je heerlijke strandwandelingen maken.

Faciliteiten

Zwembad van Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap in Hollum, Ameland

Fletcher hotel Amelander Kaap beschikt over alle faciliteiten die je van een luxe 4 sterren resort mag verwachten. Zo is er een à la carte restaurant, brasserie, tennisbaan, een squashbaan, binnenzwembad, beautycentrum, solarium en sauna.

Voor de kinderen is er tijdens de schoolvakanties een animatieteam aanwezig en is er een kinderspeelplaats, een kinderspeelbad en een “fun-rank” voor de skaters.

Hotelkamer

Hotelkamer van Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap in Hollum, Ameland

Je hotelkamer is voorzien een televisie, telefoon en een radio. De badkamer is voorzien van een douche en een toilet. De meeste hotelkamers beschikken ook over een bad.

Ameland

Ameland is mijn favoriete Waddeneiland omdat het groot genoeg is om van alles te doen, maar niet zo groot dat je het “eilandgevoel” verliest. Het heeft schattige dorpjes en prachtige stranden. Met de fiets maak je mooie tochten naar de duinen en kun je van de ene kant van het eiland naar de andere kant fietsen.

Onderweg kun je heerlijk eten in een van de vele gezellige restaurantjes of op een terras onder een dekentje en een terrasheater genieten van het prachtige uitzicht over het strand, de duinen en de zee.

In de vele mooie boetiekjes koop je de mooiste aanwinsten voor thuis. Op Ameland vind je weinig grote winkelketens, maar juiste vele lokale en ambachtelijke winkeltjes.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap