De Apenheul aanbieding

Apeldoorn - Gelderland - Nederland

Ga met de hele familie een dagje naar de Apenheul in Apeldoorn en betaal slechts 14,95 per ticket! Dat is een korting van maar liefst 35 procent.

Voorwaarden:

  • Geldig op alle dagen van de week, ook in het weekend
  • Geldig tot en met 1 november
  • Maximaal 8 tickets per aankoop
  • Neem je ticket mee naar de Apenheul. Deze kun je uitprinten of laten scannen op je telefoon
  • Huisdieren zijn niet toegestaan
  • De Apenheul is rolstoeltoegankelijk
  • Parkeren kost 8,80 euro per dag

De Apenheul krijgt een 6,0 op Zoover

Met deze deal koop je voordelige kaartjes voor de Apenheul in Apeldoorn. De Apenheul wordt op Zoover beoordeeld met een 6,0.

Gele aap hangt op de kop in de Apenheul in Apeldoorn, Gelderland

De Apenheul

In de Apenheul wandel je door een bos vol met loslopende apen. Het is een groot bos van maar liefst 12 hectare, midden op de Veluwe. In het park vind je maar liefst 300 apen, waarvan ongeveer de helft vrij rondloopt. De andere apen lopen niet los rond maar leven op grote eilanden. Zo hebben ze voldoende ruimte om te spelen, eten en slapen.

Er zijn ongeveer 35 soorten apen in de Apenheul. Een goede manier om meer over ze te weten te komen is tijdens een presentatie. Een dierenverzorger vertelt dan van alles over de verschillende soorten. Heb je vragen? De enthousiaste verzorgers beantwoorden graag alle vragen die je hebt over de dieren.

De presentatietijden vind je op de gratis plattegrond die je krijgt bij binnenkomst in het park.

Berberaap in de Apenheul in Apeldoorn, Gelderland

Spelen in de Apenheul

Voor de kinderen is er van alles te doen in de Apenheul. Hebben ze even genoeg dieren gezien? Dan kunnen ze los in een van de leuke speeltuinen. De grootste speeltuin vind je bij restaurant Jambo’s place. Daarnaast is er het na-aaphuis. Hier ontdekken de kinderen hoeveel ze op de apen lijken én kunnen ze klimmen klauteren door het jungledoolhof.

Voor de allerkleinsten is er een leuke draaimolen. Deze vind je aan het einde van de wandelroute. De draaimolen is ’s middags geopend en de kleintjes kunnen een rondje maken op een aap of een van de andere dieren uit het regenwoud. Een ritje in de draaimolen is gratis voor bezoekers van het park.

Eten en drinken

In het park vind je diverse eetgelegenheden. Er is een café waar je terecht kun voor heerlijke verse koffie en zoetigheden. Daarnaast zijn er twee restaurants: restaurant BigFood en Jambo’s Place. Bovendien zijn er in het park diverse foodtrucks.