3 weken met een camper door Amerika: vlucht en camper €668 aanbieding

West-Amerika - Verenigde Staten

Bryce Canyon National Park in Amerika

Wil jij 3 weken naar de Verenigde Staten en door het land reizen met een spiksplinternieuwe camper? Maak dan gauw gebruik van deze geweldige aanbieding!

Voor slechts 668 euro vlieg je van en naar de Verenigde Staten en huur je een splinternieuwe camper rechtstreeks uit de fabriek!

Splinternieuwe camper

Deze aanbieding betreft een wegbrengactie: je haalt een nieuwe camper op bij de fabriek en brengt deze naar San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Denver of Seattle. Je kiest zelf de route die je wilt afleggen. In 19 dagen reis je van hoogtepunt naar hoogtepunt!

Uitzicht over Las Vegas in de avond in Amerika

Op deze manier kun je voor een bodemprijs door de Verenigde Staten reizen!

Eigen ervaring

Ik heb zelf meerdere malen door de Verenigde Staten gereisd en ik kan het je van harte aanbevelen. De natuur is indrukwekkend en erg divers: het ene moment staat je tot je knieën in de sneeuw en een paar dagen later sta je in Death Valley op de heetste plek op aarde terwijl het 52 graden is!

Verlaten treinstation in Rhyolite, Death Valley, Nevada, Amerika

De Amerikanen zijn hartstikke vriendelijk en helpen je graag op weg.

Voor 80 dollar koop je een pas waarmee je een jaar lang onbeperkt toegang hebt tot alle nationale parken. In veel nationale parken vind je campings waar je met je camper kunt overnachten. Goedkoop en je zit middenin de natuur!

Kampeerplek in de natuur in Amerika