Bungalowpark Zuiderzee in Medemblik, Noord-Holland

Bungalowpark Zuiderzee in Medemblik, Noord-Holland

Ga met het hele gezin naar het schitterende Bungalowpark Zuiderzee in het Noord-Hollandse Medemblik! Ga zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, huur een bootje, ga spelen in de speeltuin of ga vissen vanaf je eigen steiger!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Verblijf op 4* Bungalowpark Zuiderzee
  • In een luxe bungalow
  • Toegang tot het subtropisch zwemparadijs
  • Strand
  • Speeltuinen
  • 8,2 op Zoover

8,2 op Zoover

Je verblijft in 4 sterren bungalowpark Zuiderzee in het Noord-Hollandse plaatje Medemblik. Dit bungalowpark wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,2.

Ligging

Bungalowpark ligt in het plaatsje Medemblik, aan de kust van het IJsselmeer. Op het park kun je een bootje huren om het IJsselmeer te verkennen.

Subtropisch Zwemparadijs

Subtropisch zwemparadijs van Bungalowpark Zuiderzee in Medemblik, Noord-Holland

Het vakantiepark beschikt over een subtropisch zwemparadijs met een glijbaan van maar liefst 60 meter! Daarnaast is er een stroomversnelling, een borrelbank en een kinderbad voor de kleintjes.

Boot of kano huren

Boot huren bij Bungalowpark Zuiderzee in Medemblik, Noord-Holland

Bungalowpark Zuiderzee ligt direct aan het IJsselmeer. Op het park kun je een boot of een kano huren en hiermee de omgeving van Medemblik verkennen. Je hebt keuze uit 3 typen boten: een fluisterboot, een motorboot of een sloep. Als je een boot huurt krijg je een vaarkaart van de omgeving mee.

Strand

Strand van Bungalowpark Zuiderzee in Medemblik, Noord-Holland

Het vakantiepark beschikt over een mooi en schoon zandstrand. Op het strand heb je een schitterend uitzicht over het IJsselmeer. De kinderen kunnen zandkastelen bouwen en je kunt lekker gaan zwemmen. Daarnaast kun je op het IJsselmeer surfen, zeilen of vissen.

Speeltuinen

Het vakantiepark heeft diverse speeltuinen waar de kinderen zich uitstekend vermaken!

Animatie

In de zomer is op het park een animatieteam aanwezig die van alles organiseren voor de kinderen. Dagelijks is er theater en de kinderen kunnen ook meedoen aan de playbackshow of met de musical. Daarnaast wordt er dagelijks geknutseld. Ook voor de oudere kinderen worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals volleybal en voetbal. Voor tieners zijn er hangouts waar bijvoorbeeld getafeltennist kan worden.

Vissen

Vissen bij Bungalowpark Zuiderzee in Medemblik, Noord-Holland

Tijdens je verblijf op het vakantiepark kun je vissen. Bungalowpark is een walhalla voor visliefhebbers! Vanuit je bungalow kun je verschillende soorten vis vangen.

Brasserie

Brasserie van Bungalowpark Zuiderzee in Medemblik, Noord-Holland

Bungalowpark Zuiderzee beschikt over een gezellige brasserie waar je terecht kunt voor een hapje of een drankje. Voor de kinderen is er een kleine speelhoek aanwezig waar ze kunnen kleuren en spelen. Daarnaast zit er naast het restaurant een speeltuin.

Bungalows

Bungalow van Bungalowpark Zuiderzee in Medemblik, Noord-Holland

Je hebt de keuze uit diverse typen bungalows waaronder een standaard bungalow, een comfort bungalow, een luxe bungalow en een wellnessbungalow met een sauna. Alle bungalows hebben ruimte voor 6 personen en zijn netjes en verzorgd ingericht.