Bungalowpark Hoogersmilde in Drenthe

Bungalowpark Hoogersmilde in Hoogersmilde, Drenthe

Ga met het hele gezin een midweek naar Bungalowpark Hoogersmilde in Drenthe en betaal slechts 66 euro per persoon voor 5 dagen in de zomervakantie!

8,5 op Zoover

Je verblijft op 2 sterren bungalowpark Hoogersmilde in Drenthe. Dit bungalowpark wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,5.

Ligging

Hunebed in Drenthe

Bungalowpark Hoogersmilde ligt in de provincie Drenthe, aan de rand van het prachtige Nationaal Park Drents Friese Wold. Het Drents Friese Wold is een gigantisch natuurpark van maar liefst 6600 hectare. Hier vind je bossen, zandverstuivingen, heide en graslanden. In het Drents Friese Wold kun je mooie wandelingen en fietstochten maken.

Glijbaan zwemplas in Drenthe

Op ongeveer een kilometer van het bungalowpark vind je een openluchtzwembad met een apart kinderbad en een zonneweide. Heerlijk afkoelen in de zomermaanden!

Bungalowpark Hoogersmilde in Drenthe

Op circa 8 kilometer van het park vind je zwemplassen met zandstranden. De zwemplassen zijn erg schoon en hebben helder water. Op het strand kun je je handdoekje uitspreiden en genieten van de zon.

Trein in voormalig kamp Westerbork

Een bezoek aan Westerbork is ook mogelijk tijdens je verblijf op bungalowpark Hoogersmilde. Voormalig kamp Westerbork ligt op ongeveer 20 minuten rijden. Hier zie je de indrukwekkende en gruwelijke geschiedenis van het terrein dat als doorvoerkamp dienst deed tijdens de twee de wereldoorlog. Duizenden joden en andere burgers wachtten in Kamp Westerbork op hun transport naar de concentratiekampen.

Broodjesservice

Iedere ochtend, behalve zondag, kun je gebruik maken van de broodjesservice van het bungalowpark. Geniet van verse broodjes tijdens je ontbijt zodat je de dag goed kunt beginnen.

Restaurant

Het resort beschikt over een restaurant dat in het hoogseizoen geopend is. Hier kun je genieten van lekkere maaltijden en koude drankjes.

Bungalow

Bungalowpark Hoogersmilde in Hoogersmilde, Drenthe

Je verblijft in een ruime bungalow met ruimte voor maximaal 6 personen. De bungalow is eenvoudig maar netjes ingericht en beschikt over onder andere een zithoek, eethoek, televisie, volledig ingerichte keuken, een badkamer met bad en douche, een apart toilet ene en overdekte veranda met een zitje. Voor de kleintjes zijn er babybedjes en kinderstoelen beschikbaar.

Huisje van Bungalowpark Hoogersmilde in Hoogersmilde, Drenthe

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Bungalowpark Hoogersmilde

8,5