3 dagen naar Boerderij Welgelegen in Friesland aanbieding

Harich - Friesland - Nederland

Landgoed Hotel Welgelegen in Balk, Friesland

Ga voor slechts €47,50 een paar dagen genieten op een landgoed in Friesland! Je verblijft hier inclusief ontbijt en een welkomstdrankje met een Friese lekkernij!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Verblijf in 3* Boerderij Welgelegen
  • 2 overnachtingen
  • 2x ontbijtbuffet
  • Welkomstdrankje met een Friese lekkernij
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi
  • 7,9 op Zoover

Boerderij Welgelegen: 7,9 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren Boerderij Welgelegen in het Friese plaatsje Balk. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,9.

Ligging van Boerderij Welgelegen

Landgoed Hotel Welgelegen in Balk, Friesland

Boerderij Welgelegen is gevestigd in een oude Friese herenboerderij uit 1885, in het Friese plaatje Harich, nabij Balk. In de omgeving kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken. Natuurlijk is Friesland dé waterprovincie bij uitstek dus je kunt ook een dag een bootje huren om te varen over de vele meren en kanalen.

Verzorging

Ontbijt Landgoed Hotel Welgelegen in Balk, Friesland

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend kun je een uitgebreid ontbijt nuttigen zodat je de dag goed kunt beginnen!

Eten en drinken

Restaurant Landgoed Hotel Welgelegen in Balk, Friesland

Het hotel beschikt over diverse eet- en drinkgelegenheden. Ontbijten kan in de ontbijtzaal, waar iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar staat. In het hotel kun je ook dineren of een drankje drinken.

Bij mooi weer is het terras geopend.

Fietsen huren

In de omgeving van het hotel kun je prachtige fietstochten maken. Je kunt je eigen fiets meenemen of een (elektrische) fiets huren bij het hotel. Het hotel beschikt over een oplaadpunt voor de elektrische fiets.

Huisdier meenemen

Op aanvraag en tegen betaling mag je huisdier mee naar Boerderij Welgelegen.

Hotelkamer

Hotelkamer van Landgoed Hotel Welgelegen in Balk, Friesland

Je hotelkamer is netjes en comfortabel ingericht. De kamer beschikt over televisie, gratis wifi en een badkamer met een bad en/of een douche en een toilet.