2 dagen Drenthe incl. hotel, ontbijt en diner voor €60 aanbieding

Dwingeloo - Drenthe - Nederland

Schaapskudde Dwingelderveld, Drenthe

Wil je er heerlijk even tussenuit? Ga dan naar het mooie Drenthe! Je verblijft 2 dagen in deze mooie, bosrijke provincie voor 60 euro. Dit is inclusief hotel, ontbijtbuffet en een 3-gangen diner.

8,6 op Zoover

Je verblijft in hotel de Drift, dit hotel ligt aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld in Dwingeloo. Het hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 8,6. Een uitstekend cijfer!

Houten pad in Dwingelderveld, Drenthe

Hotel de Drift

Het hotel is kleinschalig en zeer gastvrij. Dwingeloo is een prachtig en gezellig dorpje. Ik woon zelf al mijn hele leven in Drenthe dus ik vind het superleuk om nu een aanbieding uit deze provincie te plaatsen en ik kan je Dwingeloo en het Dwingelderveld van harte aanraden!

Faciliteiten

Hotel de Drift beschikt over een restaurant waar je terecht kunt voor het diner of om een lekker drankje te drinken. Bij mooi weer kun je op het terras zitten.

Er is een overdekte fietsenstalling waar je de fietsen kunt neerzetten als je eigen fietsen meeneemt. Geen fietsen mee? Dan kun je deze huren bij het hotel.

Je kunt in het hele hotel gebruik maken van gratis wifi. Parkeren is gratis bij het hotel.

Ontbijt in Hotel Drift, Dwingeloo, Drenthe

Hotelkamer

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over een badkamer met douche en toilet.

Huisdieren

We krijgen vaak de vraag van mensen of de hond mee mag op vakantie. Bij hotel De Drift is dit mogelijk op aanvraag en tegen betaling. Neem hiervoor even contact op met het hotel.

Omgeving

De omgeving van het hotel is werkelijk prachtig. Je zit aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld waar je mooie wandelingen en fietstochten kunt maken.

Moeras Dwingelderveld, Drenthe

Een dagje assen

Ik woon zelf sinds kort in Assen en het is een heel gezellige stad. Je kunt er winkelen of lekker eten in een van de restaurants. Een must-see is het Drents museum waar geweldige tentoonstellingen worden gehouden en waar je de bijzondere verzameling veenlijken kunt bekijken. De bekendste is het meisje van Yde dat geofferd werd in het veen.

Museumdorp Orvelte

Museumdorp Orvelte is een dorpje waar je een paar 100 jaar wordt teruggeworpen in de tijd. Kijk naar de oude ambachten die worden uitgeoefend of geniet van ouderwetse gerechten.

Kamp Westerbork

Kamp Westerbork was een doorgangskamp in Tweede Wereldoorlog. Vanuit dit kamp werden maar liefst 107.000 mensen per trein gedeporteerd naar de vernietigingskampen. Erg triest is dat het kamp in 1939 juist als vluchtelingenkamp was opgezet door de Nederlandse regering voor de gevluchte Joden uit Duitsland.

Wildlands Adventure Zoo in Emmen

In Emmen is een superleuke dierentuin met attracties. Je kunt er voor een dag op expeditie: trek bijvoorbeeld naar Serenga en ga op Safari, ga naar Jungola en vaar met een boot over de Rimbula rivier tussen de apen door of ga naar Nortica om de ijsberen te zien. Sinds 2019 is er ook een coole achtbaan.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Hotel de Drift Dwingeloo

8,6