Vliegtickets Georgië: retour vanaf 40 euro! aanbieding

georgia 3

Georgië staat al heeeeeeeeeeeel lang ergens bovenaan mijn lijstje (samen met nog zo’n dertig landen) maar het probleem was altijd dat ik nooit directe vluchten kon vinden (altijd overstappen in Istanbul) en dat deze vluchten altijd een paar 100 euro kosten. Nu zat ik te kijken bij Wizz Air, een Hongaarse Low Cost maatschapij, voor vluchtaanbiedingen. Ik plan mijn reizen meestal aan de hand van aanbiedingen en nou vond ik super goedkope vluchten naar Georgië!

Je vliegt heen op 25 september of later vanaf Dortmund in Duitsland. Je vliegt terug op 5 oktober, of wanneer je maar wilt. De prijs per vlucht is 29,99 euro maar als je lid wordt van de Wizz Discount Club betaal je maar 19,99 euro per vlucht.

Deze Discount club kost je eenmalig 29,99 euro en geeft je 10 euro korting per vlucht. Als je dus met z’n tweeën heen en weer vliegt heb je in totaal 40 euro korting en kan de discount club al uit. Plus dat Wizz Air nog veel meer leuke bestemmingen heeft voor geweldige prijzen. Zo ben ik vorig jaar voor 10 euro naar de Macedonische hoofdstad Skopje gevlogen.

Waarom Georgië?

Waarom moet je nou naar Georgië? Het land staat nou niet direct bekend als toeristische hotsspot en dat is totaal onterecht! Het maakt wel dat je niet met hordes toeristen langs de geweldige bezienswaardigheden loopt. Natuurlijk maak je een stop in hoofdstad Tbilisi met de oude kerken en oude zwavelbadhuizen. In de rest van het land kun je genieten van de ruige natuur en de eeuwenoude cultuur. En zit je hoofd even helemaal vol van al die belevenissen? Dan kun je relaxen aan het strand. Georgië ligt namelijk aan de zwarte zee kust en de kustplaatsen hebben een heerlijk subtropisch klimaat.

Genoeg redenen om dit onbekende land te bezoeken zou ik zo zeggen! En zeker voor deze prijs 😀