Vliegen naar Edinburgh, Schotland voor slechts 18 euro aanbieding

Traditionele schot met doedelzak in de Schotse Hooglanden

Boek nu een wel heel goedkoop vliegticket naar Edinburgh in Schotland! Voor slechts 18 euro vlieg je heen en terug.

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en een geweldige bestemming voor een gave stedentrip. De stad is gebouwd op meerdere uitgebrande vulkanen en vanaf de top van de vulkaan heb je een schitterend uitzicht over de stad. Vanuit alle delen van de stad zie je het kasteel van Edinburgh.

Goedkoop hotel in Edinburgh

Als je naar Edinburgh gaat, dan heb je natuurlijk ook een hotel nodig. Een overzicht van de hotels vind je hier.

Edinburgh Castle

Edinburgh Castle in Edinburgh, Schotland

Edinburgh Castle bestaat voor het grootste gedeelte uit gebouwen uit de zeventiende eeuw, maar als sinds 600 na Christus staat een burcht op deze plek. Vanaf Edinburgh Castle loop je via de Royal Mile heuvelafwaarts naar het Palace of Holyroodhouse, de officiële verblijfsplaats van de koningin als ze in Edinburgh is. Een absolute aanrader is om een luxe high tea te boeken in the Palace of Holyroodhouse, nadat je het paleis hebt bezichtigd.

Spooktocht

Hidden & Haunted Ghost Tour

In Edinburgh is natuurlijk nog veel meer te doen en te zien. Trek zeker 3 volle dagen uit voor om de stad te kunnen bekijken, ideaal is 4 of 5. Edinburgh zou de stad met de meeste geesten van Europa zijn dus een spooktocht door Edinburgh zou ik je ook aanraden. Tijdens een wandeltocht ’s avonds verteld de gids over de bloedige geschiedenis van de stad. Aan het einde ga je onder de grond en daal je af in de cryptes van Edinburgh. Heel gaaf om te zien!

Monster van Loch Ness

Monster van Loch Ness en kasteel

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en als je tijd hebt raad ik je aan om een auto te huren en zelf Schotland te verkennen of om een georganiseerde bustocht te boeken. Ik heb zelf een bustocht geboekt waarbij je in een dag naar de highlands gaat en een boottocht maakt over Loch Ness. Super gaaf! Ik heb het monster helaas niet gespot, maar misschien heb jij meer geluk.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Vliegen naar Edinburgh, Schotland voor slechts 18 euro