Vertrek in augustus naar Kreta voor slechts 359 euro

Zee met rotsen op Kreta, Griekenland

In augustus nog even lekker op vakantie? Kies dan voor het prachtige Griekse eiland Kreta! Voor slechts 359 euro verblijf jij 8 dagen in het Orama hotel op basis van logies en ontbijt. Halfpension is ook mogelijk!

Het Orama hotel wordt gerund door een Griekse familie en is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een rustige vakantie.

Dit typisch Griekse hotel ligt op 300 meter van het zandstrand en 300 meter van het gezellige centrum van het dorpje Matala in het zuiden van Kreta.

Hotel Orama

Het kleinschalige hotel beschikt over 20 nette kamers. Er is een buitenzwembad met apart kindergedeelte. Rondom het zwembad is een zonneterras aangelegd waar de ligbedjes al op je staan te wachten! Toe aan wat schaduw? Onder een van de parasols is het fijn ontspannen.

Hotel Orama beschikt over een restaurant waar je elke dag kunt genieten van een heerlijk ontbijtje.

Hotelkamer

De hotelkamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Alle kamers beschikken over airco, telefoon, koelkast (erg handig om je drankjes koel te houden) en een balkon of een terras. De badkamer is uitgerust met een douche en toilet.

8,2 op Zoover

Hotel Orama wordt op beoordelingswebsite Zoover beoordeeld met een 8,2. Een fijn hotel om je vakantie door te brengen dus!

Vertrek en aankomst

Je vliegt op woensdag 31 augustus om 16.35 uur met Transavia Airlines van Brussel naar de luchthaven van Heraklion op Kreta. Op de luchthaven staat een busje voor je klaar dat je naar het hotel brengt. Deze haalt je ook weer op als je naar huis gaat. Je vliegt op 7 september om 11:45 uur terug en komt om 14.25 uur aan in Brussel.