Verken Malta en Gozo voor 309 euro aanbieding

St Paul’s Bay - Malta

Laguna bij Gozo, Malta

Nog nooit op Malta geweest? Dan wordt het hoog tijd! Voor slechts 309 euro ga jij dit eilandstaatje verkennen en pak je er direct ook het eiland Gozo bij.

Je verblijft 8 of 11 dagen in een appartement in het White Dolphin Complex, waar je elke dag een heerlijk ontbijt geserveerd krijgt. Het appartementencomplex biedt een prachtig uitzicht over de baai. Niet zo gek, want met maar liefst 200 kilometer aan kustlijn is de zee altijd in de buurt!

Over White Dolphin Complex

Het White Dolphin Complex beschikt over een zwembad met ligbedjes en parasols. Het is centraal gelegen en vanuit het complex ben je zo bij gezellige barretjes en restaurants. De bushalte ligt vlakbij, waardoor je met de bus het hele eiland kunt verkennen!

Voor slechts 11,50 per persoon per dag boek je halfpension bij. Je hebt dus voor maar weinig geld elke dag een uitgebreid diner!

Boeken hoef je niet mee te nemen op je vakantie: White Dolphin heeft namelijk een grote bibliotheek vol met Engelstalige boeken. Kun je direct je Engels wat ophalen. 😀

Excursies inbegrepen

Om de eilanden Malta en Gozo te verkennen, zijn er een aantal excursies bij je reis inbegrepen. Zo ga je een hele dag op jeepsafari naar Gozo. Alle transfers, boottochten, vervoer per jeep, lunch en een boottocht naar de Blue Lagoon en de Comino grotten zijn inbegrepen. Top!

De tweede excursie die je gaat doen, is een tour van een halve dag naar de Marsaxlokk markt. Marsaxlokk is een traditioneel vissersdorp en heeft een gezellige markt. Struin langs de gezellige kraampjes en wandel door de lange haven waar allemaal kleurige vissersbootjes liggen te wachten om weer uit te mogen varen met de visser.

De haven van Marsaxlokk met gekleurde boten op Malta
De vrolijk gekleurde bootjes liggen geduldig te wachten

Na je bezoek aan de haven ga je verder naar de Blue Groto waar je een boottocht kan maken door de zeegrotten. Als je de indrukwekkende grotten hebt bezichtigd, ga je met de gids naar een echt Maltees dorp en wandel je door de smalle straatjes. Aan het einde van de dag heb je het echte Malta leren kennen!

De laatste excursie is een havencruise van 1,5 uur. Op de boot verteld de gids je alles over Malta en haar geschiedenis. Je ziet de prachtige hoofdstad Valletta die sinds 1980 op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Je vaart langs grote forten die het eiland vroeger moesten beschermen. Na 1,5 uur weet je zoveel meer over Malta!

La Valletta op Malta
Ontdek het mooie La Valletta