Van der Valk Hotel Emmen aanbieding

Nieuw Amsterdam - Drenthe - Nederland

Van der Valk Hotel Emmen in Nieuw Amsterdam, Drenthe

Ga naar het luxe 4 sterren Van der Valk Hotel in Emmen en geniet van schitterend Drenthe! Dichtbij is de geweldige dierentuin Wildlands Adventure Zoo of ontdek het rustgevende Drenthe.

Van der Valk Hotel Emmen: 7,4 op Zoover

Je verblijft in 4 sterren Van der Valk Hotel Emmen. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,4.

Ligging Van der Valk Hotel Emmen

Het luxe 4 sterren Van der Valk Hotel Emmen ligt op korte afstand van Emmen, in het plaatsje Nieuw Amsterdam. Het is de ideale uitvalsbasis om de prachtige natuur van Drenthe te verkennen! In de buurt vind je diverse wandel- en fietsroutes.

Zonsopkomst over de heide in Drenthe

Emmen is een gezellig stadje dat vooral bekend is om de Wildlands Adventure Zoo. Deze dierentuin is vorig jaar geopend en biedt een wereldreis in een dag. Desgewenst kun je een arrangement mét toegang tot Wildlands boeken.

Naast Wildlands, kun je in Emmen gezellig winkelen, heerlijk uit eten of relaxen op een terrasje.

IJsbeer in Nortica in Wildlands Adventure Zoo in Emmen, Drenthe

Op ongeveer een kwartier rijden van Van der Valk Hotel Emmen vind je Plopsa Indoor Coevorden: een geweldig attractiepark met helden als Mega Mindy, Kabouter Plop en K3. Vanwege het 5-jarig bestaan van Plopsa Indoor Coevorden hebben alle 5-jarigen gratis toegang tot het attractiepark.

Een ander leuk uitje is het Veenpark. Het Veenpark ligt in Barger-Compascuum, op 12 minuten rijden van het hotel. De Drentse veenhistorie komt in het Veenpark tot leven. Je rijdt én vaart hier door eeuwenoude dorpen. Er is een natuurlijk hoogveengebied met een echte turfafgraving. De bakker, kruidenier, klompenmaker en turfsteker zijn iedere dag in het Veenpark aan het werk zodat je precies kunt zien hoe het leven er vroeger uitzag in een veenkolonie.

Zwembad en whirlpool

Zwembad en whirlpool van Van der Valk Hotel in Emmen

Het hotel beschikt over een groot binnenbad waarin je baantjes kunt trekken. Relaxen kan in de warme whirlpool.

Fitnesscenter

Fitnesscenter van Van der Valk Hotel in Emmen

Actief bezig blijven tijdens je vakantie in het Van der Valk Hotel Emmen? Dat kan in het fitnesscenter. Het fitnesscenter is voor jou als gast van het hotel gratis toegankelijk.

Fietsen huren

In de omgeving van het hotel kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken. Je kunt natuurlijk zelf een fiets meenemen maar je kunt ook een fiets huren in het hotel. Als je het fietsarrangement boekt, zit een dag gratis fietshuur inbegrepen. Je kunt ook een elektrische fiets huren.

In de fietsenkelder van het hotel kun je een eigen meegebrachte fiets stallen en je elektrische fiets opladen.

Restaurant

Restaurant van Van der Valk Hotel in Emmen

Het hotel beschikt over een à la carte restaurant waar je heerlijk kunt eten.

Gratis parkeren en gratis wifi

Je kunt je auto gratis parkeren bij het Van der Valk Hotel Emmen. Ook kun je overal in het hotel gratis gebruik maken van wifi.

Hotelkamer

Hotelkamer van Van der Valk Hotel in Emmen

Je hotelkamer is netjes en ruim ingericht. De kamer beschikt over luxe boxspringbedden, een bureau, koelkast en een televisie. De badkamer is voorzien van een whirlpool, een aparte douche en een toilet.

Badkamer van Van der Valk Hotel in Emmen
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Van der Valk Hotel Emmen

7,4