Een ontspannen vakantie in Zeeland boek je bij Vakantie-appartementen Crea-Trends aanbieding

Retranchement - Zeeland - Nederland

Lekker uitwaaien in Zeeland doe je bij Vakantie-appartementen Crea-Trends. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in Zeeuws-Vlaanderen met strand, natuur en gezellige plaatsjes om te bezoeken. Geniet bijvoorbeeld van het strand van Cadzand of neem een kijkje in het nabijgelegen Sluis. Voor de kinderen is er genoeg te beleven in de omgeving én bij de appartementen zelf. Heerlijk vakantie vieren in Zeeland doe je hier!

Vakantie-appartementen Crea-Trends: 9,3 op Zoover

Vakantie-appartementen Crea-Trends wordt beoordeeld met een 9,3 op Zoover. Gasten zijn erg tevreden over de inrichting van de appartementen, de hoeveelheid ruimte en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ligging Vakantie-appartementen Crea-Trends en bezienswaardigheden

Strandhuis in de duinen van Cadzand, Zeeland

De Vakantie-appartementen Crea-Trends liggen in het Zeeuwse plaatsje Retranchement. Dit ligt op ongeveer zeven kilometer afstand van de bekend badplaats Cadzand. Hier kun je relaxen aan de Zeeuwse kust. Cadzand heeft een breed zandstrand waar je kunt genieten van een lekkere stranddag of juist flink kunt uitwaaien op een herfstige dag met een strandwandeling. Op het strand zijn verschillende leuke strandtenten waar je terechtkunt voor een hapje en een drankje. Ook de duinen achter het strand zijn zeer de moeite waard voor een mooie fietstocht of wandeling!

De appartementen liggen dichtbij het historische vestingstadje Sluis. Deze stad ligt praktisch op de grens van Nederland en België. Hier kun je een bezoekje brengen aan het enige Belfort van Nederland. De toren Belfort van Sluis hoort bij het voormalig stadhuis en is nu te bezichtigen als museum waar je alles leert over de geschiedenis van Sluis.

Ook staat er in het stadje een oude molen, waar het meel nog gemaald wordt. Neem hier een kijkje en proef zeker de appeltaart of pannenkoeken die gebakken zijn met het eigen meel van de molen. Ben je in de zomer in Sluis? Ga dan op pad op de avondmarkten! Op deze knusse markten is het de hele avond gezellig met onder andere live-muziek.

Kanaal en oude huizen in Brugge, België

Wil je nog een dagje de grens over? Breng dan een bezoekje aan Brugge: ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Of ga met de kinderen een dagje naar SEA LIFE in Blankenberge. Hier spot je allerlei soorten waterdieren: van schildpadden tot otters.

Voor de kinderen

Naast de appartementen van Crea-Trends is een minicamping met een speeltuintje, waar de kinderen lekker kunnen spelen of een potje kunnen tafeltennissen. Ook lopen er dieren rond op het terrein, die zich graag laten aaien. Is het wat minder goed weer? In de winkel worden (tegen een kleine vergoeding) knutselworkshops voor kinderen gegeven waar ze lekker creatief bezig kunnen zijn.

Speeltuin van Vakantie-appartementen Crea-Trends

Verzorging

Vakantie-appartementen Crea-Trends boek je op basis van logies. Er zijn meerdaagse arrangementen beschikbaar met onder andere een gratis handdoekenpakket en opgemaakte bedden bij aankomst.

Eten en drinken

Op het terrein van Vakantie-appartementen Crea-Trends is geen restaurant aanwezig, maar in de buurt zijn genoeg leuke horecagelegenheden te vinden, bijvoorbeeld in Sluis.

Faciliteiten

Bij Vakantie-appartementen Crea-Trends kun je gratis de auto parkeren. Ook is het mogelijk om hier fietsen te huren. Bij de appartementen is een bibliotheek en een creatieve hobbywinkel. Wifi is er gratis. Honden zijn toegestaan, maar alleen tegen betaling. Er zijn geen accommodaties voor mindervaliden aanwezig, wel zijn er kamers op de begane grond. 

Appartement

Appartement van Vakantie-appartementen Crea-Trends

Er zijn twee- en vierpersoons appartementen beschikbaar die allemaal een heerlijk zonnig terras hebben met uitzicht op de dierenweide. In het appartement zijn koffie- en theefaciliteiten. Je kunt gebruik maken van een gedeelde wasmachine, droger en stofzuiger.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Vakantie-appartementen Crea-Trends

9,3