Twee weken Turkije voor 99 euro! aanbieding

Antalya - Turkse Rivièra - Turkije

Luchtballonnen zweven boven de aardpiramides van Cappadocië

Corendon heeft een geweldig aanbieding voor wie een rondreis door Turkije wil combineren met een zon, zee en strandvakantie! Bij deze aanbieding ga je eerst een week naar Cappadocië. Een prachtige streek in de binnenlanden van Turkije met een indrukwekkend landschap. Daarna kun je lekker een weekje bijkomen aan de kust van Antalya. Klinkt goed hè?

De data dat je kunt vertrekken zijn 1 december, 8 december en 15 december. In Nederland is het dan koud en guur en jij kunt dan nog mooi een paar zonnestralen meepakken in Turkije! Zo kun je met een mooi bruin kleurtje kerst vieren 🙂

Ter plaatse kun je het excursiepakket boeken voor 129 euro per persoon. Je reis kost dan 228 euro maar dat is nog steeds een schijntje voor deze gave reis.

Bij deze prijs zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Vlucht van Amsterdam Schiphol naar Antalya en weer terug
  • Overnachtingen tijdens de rondreis en in Grand Park Lara in Antalya
  • Ontbijt
  • Diners tijdens de rondreis
  • Entree tot de bezienswaardigheden
  • Fooien

De reis is exclusief:

  • Drankjes
  • Lunch
  • Toeslag 1 persoonskamer

Eventueel kun je voor een kleine meerprijs kiezen voor halfpension of All Inclusive tijdens de strandvakantie in Grand Park Lara.

Cappadocië

Cappadocië is een streek van ongeveer 2000 vierkante kilometer in het binnenland van Turkije en staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Je vindt er aardpiramides waar vroeger hele ondergrondse steden zijn uitgehakt. Deze grotwoningen zorgden voor beschutting tegen het barre klimaat van Cappadocië: in de zomer boden de koele grotwoningen bescherming tegen de hitte en in de winter tegen de kou.

In de ondergrondse steden vind je alles wat je in een normale stad ook zou vinden: prachtig gedecoreerde kerken, keukens, wijnmakerijen en huizen met raampjes en al. De kerken zijn beschilderd met indrukwekkende Byzantijnse fresco’s.

Ballonvaart over kleurrijk Cappadocië

Een hoogtepunt in Cappadocië is zonder twijfel een ballonvaart over het grillige landschap. Je wordt ’s ochtends om vier of vijf uur opgehaald van je hotel en kunt een ontbijtje eten. Ondertussen wordt dan de ballon klaargemaakt voor vertrek.

Terwijl het langzaamaan licht wordt, stap je met ongeveer 15 anderen in de grote mand onder de ballon. De touwen worden losgelaten en de ballon maakt snel hoogte. Een indrukwekkend gezicht omdat er tientallen kleurige luchtballonnen tegelijk opstijgen!

Terwijl je steeds hoger klimt komt langzaam de zon op. Als de zon dan eenmaal boven de bergen uitkomt, heb je een magnifiek uitzicht over het landschap: de rotsen kleuren felroze, rood, geel en wit en je zweeft over de aardpiramides!

Afhankelijk van de gekozen ballonvaart blijf je een uur, anderhalf uur of zelfs twee uur in de lucht. Als je landt krijg je champagne en een certificaat van de piloot. Een geweldige ervaring!

Impressie van de ballonvlucht

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Rondreis Cappadocië en Turkije