Thermae 2000 aanbieding: 2 dagen + ontbijt voor €139,50

Vrouw geniet van hydrojet in het zwembad

Boek een 2-daagse trip naar Limburg, inclusief een comfortabel verblijf + ontbijt in 4 sterren Thermae 2000. Nu voor €139,50!

Pak deze deal

Op de Cauberg in zuid Limburg vind je Thermae 2000, een luxe kuuroord.  Je kunt genieten in een van de vele sauna’s of in de thermale baden. Het water dat deze baden voedt, komt uit een bron op 388 meter diep in de Cauberg.

In Thermae 2000 kun je ultiem ontspannen. Na een bezoek aan de sauna kun je loom ontspannen in een van de rustruimtes.

Je verblijft in het Thermae 2000 Hotel. Dit is een 4 sterren hotel dat aan het kuuroord vastzit. ’s Ochtends hoef je niet na te denken over wat je aantrekt, want je doet gewoon je badjas aan. In je badjas ga je lekker uitgebreid ontbijten, terwijl je nadenkt in welke sauna je straks als eerste gaat. Lijkt me een uitstekend begin van de dag!

Man en vrouw in de sauna
Je hebt 2 dagen om alle sauna’s te proberen!

Over Thermae 2000

Thermae heeft maar liefst 9 sauna’s en 2 stoombaden. De sauna’s hebben exotische namen als de Tuli Sauna (90 graden Celsius met een grote openhaard), Stuga Sauna (hete Zweedse sauna), Ruusu Sauna (Finse rozensauna) of de Valo Sauna (Finse licht sauna, iedere 3 minuten verandert de lichtkleur). Natuurlijk ga je ze allemaal uitproberen!

Ook als je eraan toe bent om flink te worden verwend, zit je in Thermae helemaal goed. Er is een uitgebreid aanbod van behandelingen. Zo kun je kiezen uit een lekkere massage, een fijne gezichtsbehandeling of een complete lichaamsbehandeling.

Close-up van vrouw die een hoofdmassage krijgt
Ogen dicht en genieten maar

Prijs en verblijf

Als je na het lezen van dit artikel enorm zin hebt gekregen in een verblijf in Thermae 2000, dan kan dat nu heel voordelig. Voor slechts 69 euro verblijf je in het 4 sterren hotel en heb je 2 dagen toegang tot de thermen.

Als hotelgast heb je een uur eerder toegang tot Thermae: om 08.00 uur kun jij al in het water dobberen. Het complex is tot 23.00 uur geopend waarna je lekker in je badjas naar je hotelkamer loopt. Je voelt je helemaal rozig en zal heerlijk slapen!

Close-up van zeep, zout en scrub bij een kaars en handdoeken
Op en top luxe
p.p. v.a.
139,50
Ja, ik wil deze deal of bekijk andere opties

Thermae 2000

8,2
  • 2 dagen
  • Logies & ontbijt
  • Eigen vervoer
  • 2 personen

Dit hotel is te boeken via: