’t Wapen van Marion

Oostvoorne - Zuid-Holland - Nederland

Het hotel ’t Wapen van Marion in Oostvoorne ligt op een prachtige plek bij het strand van het Oostvoornse meer. Je verblijft hier op het uitzonderlijk mooie natuurreservaat eiland Voorne, waar je kunt wandelen door duinen en indrukwekkende watersporten kunt bekijken op hun meer, of je fiets kunt pakken om het uitgebreide netwerk van fietsroutes te verkennen!

’t Wapen van Marion: 8,0 Zoover

Hotel ’t Wapen van Marion in Oostvoorne krijgt een 8 als waardering op Zoover vanwege de kindvriendelijkheid, de goede hygiëne, het mooie zwembad en de perfecte ligging aan het meer. Gasten vinden het geweldig dat deze plek alles heeft wat ze nodig hebben voor een geweldig verblijf bij het Zeeuwse Meer!

Ligging

Kerk in Brielle of Den Briel in Zuid-Holland

Natuurliefhebbers hebben genoeg te doen in de buurt van ’t Wapen van Marion. Je kunt er wandelen en fietsen door de duinen, bossen, meren en graslanden of langs de kust op verkenning gaan door een stevige wandeling te maken. Rond het Oostvoornse Meer is een uitstekende plaats voor watersporten zoals duiken, dankzij het heldere water zonder stroming, terwijl gewoon kijken naar wat er rond het meer gebeurt ook vermaak biedt!

In het nabijgelegen vestingstadje Brielle, bij jou misschien beter bekend als Den Briel, is overal een ademloos gevoel van vervlogen tijden voelbaar. De stad is vooral bekend door de inname door de Watergeuzen op 1 april 1572. Hoor en zie meer over deze gebeurtenis en de daaropvolgende Tachtigjarige Oorlog in Historisch Museum De Brielles Buiten vertellen vestingmuren van lang geleden hun eigen verhaal, terwijl monumenten overal herinneringen levend houden die eeuwen zonder einde overspannen. Op zoek naar een nog grotere stad? Rotterdam ligt op ongeveer veertig minuten afstand als je dat wilt!

Faciliteiten

Zwembad van 't Wapen van Marion

Als je een leuke plek zoekt om wat vrije tijd door te brengen met vrienden of familie, is het informele restaurant van het hotel de perfecte plek. Je kunt je uitleven op hun tennisbaan en in hun fitnesscentrum. In dit ontspannen 4-sterren hotel zijn er ook volop activiteiten voor kinderen zoals spelen op de speelplaatsen, terwijl volwassenen zich vermaken met een complete wellness ruimte, een overdekt zwembad met zwemlengtes en een tennisbaan.

Het hotel biedt de gasten allerlei diensten, waaronder fietsverhuur, bootverhuur in de zomermaanden om het meer te verkennen dat door de stad loopt, en gratis parkeergelegenheid. Gratis wifi is ook beschikbaar voor de gasten terwijl ze er verblijven!

Hotelkamers

Hotelkamer van 't Wapen van Marion

De Comfort kamers in ’t Wapen van Marion zijn de perfecte plek om er even tussenuit te gaan. De kamer bevat alles wat je voor je verblijf nodig hebt, inclusief badkamer met toilet, douche of bad en haardroger, een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, televisie en gratis wifi. Je vindt in deze comfortabele ruimtes ook koffie/theezetfaciliteiten en airconditioning!

Alsof dat nog niet genoeg is is er nog een extra bonus – als je in een Superior of Comfort Plus kamer verblijft is er een bluetooth verbinding beschikbaar, samen met lekkere donzige badjassen.