Sundance Resort

De kust van Bodrum, Turkije

Zit jij vast aan de bouwvak om op vakantie te kunnen? Dan betaal je vaak helaas de hoofdprijs voor je vakantie. Zeker als je luxe op vakantie wil! Als je naar Turkije gaat, zijn de prijzen dit jaar erg laag. Daardoor zijn de vakanties, zelfs in de bouwvak, betaalbaar.

Ga bijvoorbeeld 2 weken All Inclusive genieten van het 5 sterren Sundance Resort in Turgutreis (bij Bodrum). Je betaalt slechts 1283 euro per persoon als je vertrekt op dinsdag 26 juli.

Je vertrekt op 26 juli om 07:20 uur vanaf Amsterdam Schiphol. Met TuiFly vlieg je naar Bodrum, waar je per transfer naar je hotel wordt gebracht. Je bent dan op tijd in je hotel, waar je nog de hele dag kunt genieten van zon, zee en strand. Het hotel beschikt over 3 zwembaden, een kinderzwembad en 2 glijbanen. Er is ook een binnenzwembad.

Het hotel ligt direct aan het privéstrand, waar je gebruik kunt maken van ligbedjes en de parasols.

Het hotel is van alle gemakken voorzien en je ook lekker laten masseren of genieten in de Hamam. Boek op je eerste dag direct de hamam, zodat je velletje helemaal zonklaar is. Je oude, grijze velletje wordt eraf gescrubt en daaronder bevindt zich de zachte, nieuwe huid die niet kan wachten om bruin te worden!

Omdat je op basis van All Inclusive verblijft, kun je de hele dag eten wat je wilt en genieten van de heerlijkste Turkse specialiteiten. Om af te koelen op de hete momenten van de dag, kun je een ijsje halen. Mmmm heerlijk!