Een stacaravan in een natuurpark in Kroatië: hoge beoordeling en lage prijs! aanbieding

Obrovac - Zadar - Kroatië

Bergen van nationaal park Velebit in Kroatië

Een geweldige deal: verblijf 8 dagen (of korter of langer :D) met maximaal 4 personen in een stacaravan in Kroatië voor maar 446 euro. Dat is slechts 111 euro per persoon voor 8 dagen vakantie!

Je verblijft in het Micanovi Mobile Home Village Zrmanja in het natuurpark Velebit. Je huurt hier een stacaravan met ruimte voor 4 personen. Deze stacaravan heeft een woonkamer, een keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Elke kamer heeft dus zijn eigen badkamer!

Ook als je met 6 personen op vakantie wilt kun je hier verblijven. Voor slechts 454 euro heb je een stacaravan met ruimte voor 6 personen.

Alle stacaravans hebben airco (erg fijn met het warme weer!) en een patio, zodat je lekker buiten kunt zitten.

Activiteiten

Omdat je in een natuurpark verblijft, worden er vele outdoor-activiteiten georganiseerd. Zo kun je raften, kayakken, boogschieten, wandelen en fietsen in de omgeving. Je kunt hier zelfs paintballen!

Raften met een kano over een rivier
Waterplezier gegarandeerd

Hoge beoordeling

Micanovi Mobile Home Village Zrmanja heeft een zeer hoge beoordeling. Uit 29 reviews scoort het maar liefst een 9,2! Uitzonderlijk hoog en daarom dé ideale plek om jouw familievakantie door te brengen. En dat ook nog eens tegen een zeer lage prijs. Gauw boeken dus!

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Micanovi Mobile Home Village Zrmanja