Roompot Parc la Clusure aanbieding

Tellin - Luxemburg (België) - België

Ontdek Luxemburg (België) in 8 dagen. Deze deal bevat een comfortabel verblijf in 4 sterren Roompot Parc la Clusure, nu voor slechts €352!

Ga naar de aanbieding

Op dit rustige vakantiepark midden in de Belgische Ardennen ademt u de zuivere boslucht in, terwijl u geniet van de natuur om u heen. Op warme dagen zit u fijn met uw voeten in het water van de verkoelende rivier de Lomme. Tijd om lang stil te zitten is er echter niet. Uw kleine rangers weten niet wat ze als eerste willen doen: een tipi bouwen, roofvogels africhten of een tocht met een kompas lopen.

Ook oudere avonturiers kunnen hier hun energie kwijt. Daag uw tieners uit voor een gezamenlijk potje paintball of pak een pijl en boog en mik op de roos, u zult zien dat dat moeilijker is dan het lijkt. Het heuvelachtige landschap van de Ardennen vraagt heel wat van uw kuiten als u eropuit trekt op de mountainbike. Of stapt u liever in een kano om met uw hele gezin de omgeving vanaf het water te verkennen? Na een actieve dag in de Ardennen, vermaken uw kinderen zich nog even in het verwarmde zwembad, terwijl u samen met uw partner achterover leunt met een heerlijk Belgisch biertje in uw hand.

per verblijf v.a.
352,-
Ja, ik wil deze deal of bekijk andere opties

Roompot Parc la Clusure

7,7
  • 8 dagen
  • Logies
  • Eigen vervoer
  • Sep 2024

Meer aanbiedingen bij: