Roompot Les Sablons aanbieding

Portiragnes - Zuid-Frankrijk - Frankrijk

Zon, zee en strand, de ideale ingrediënten voor de hele familie om te genieten. Met het mooiste strand van Portiragnes-Plage direct voor de deur is Les Sablons een schitterende plek. Maar ook de omliggende stranden bieden veel mogelijkheden, zoals de vele watersportmogelijkheden. Het nabijgelegen Aqualand in Cap d’Agde is zelfs een heus waterparadijs.

Ga lekker winkelen of slenteren over de gezellige boulevards in een van de vele kustplaatsen in de buurt. Met dit alles kan het vakantiegevoel niet uitblijven. Of stap eens terug in de tijd in de unieke vestingplaats Carcassonne of de Romeinse stad Narbonne. Bekijk Narbonne vanaf het water op het kanaal La Robine. Zowel Carcassonne als het kanaal staan op de UNESCO lijst.

Alles bij de hand op de camping

De omgeving is net zo veelzijdig als de camping zelf. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen in het buitenbad of in het overdekte zwembad. Er zijn ook speciale kinderbaden. Spelen en sporten kan in de speeltuin of bij het sport- en animatieprogramma of je huurt een fiets en trekt erop uit. Aan het eind van zo’n leuke dag nog even een heerlijke strandwandeling en sluit je af met een lekkere maaltijd in het à la carte restaurant.

Liever thuis eten in de comfortabele stacaravan? De supermarkt en de take-away vind je gewoon op de camping. Nog even een spelletje, beeldbellen met thuisfront of een drankje in de bar en je kijkt weer terug op een geslaagde dag. Misschien morgen naar Montpellier of Béziers met zijn vele bezienswaardigheden? Of toch een lekker dagje relaxen op het strand?