Roompot Les Mouettes aanbieding

Carantec - Bretagne - Frankrijk

Havens met vuurtorens, rotsen, stranden en crêpes: dat moet een vakantie in Bretagne zijn! Zin in een ontspannen vakantie in één van de mooiste gedeeltes van de regio? Dan ben je bij Camping Les Mouettes aan het goede adres! Je vindt er alles wat nodig is voor een relaxte topvakantie. Vanuit je comfortabele stacaravan kun je er lekker op uit. Om de rozige rotsformaties te bekijken en van het uitzicht te genieten bijvoorbeeld. Of om het kiezelstrand te bezoeken. Maar begin de dag met een kopje koffie op het terras van je vakantieoptrekje.

Ook het grote zwembad onveilig maken met de kinderen is een prima plan. En even de glijbanen afroetsjen, heerlijk je waant je weer even kind! Hé, maar wacht even. Een ontspanningsmassage in het wellnesscentrum is natuurlijk ook fijn. Nee, dat bewaren we maar tot morgen. En als afsluiting van een heerlijke dag gaan we een lekker hapje eten op de camping. 

Bretagne ontdekken

Natuurlijk is de omgeving van de camping zeer de moeite waard om op pad te gaan. Wandel eens naar het gezellige plaatsje Carantec. Het is een typisch Bretons plaatsje met een oud fort. En niet te vergeten, gezellige cafés en restaurants. Goed om even te pauzeren. Er is ook een golfbaan voor wie een balletje wil slaan. Een wandelliefhebber? Trek dan de wandelschoenen aan en maak een tocht langs de woeste kust.

Of ga met de kinderen naar het Ecopark Adventure in Penzé. Kunnen ze hun krachten meten in dit touwenpark. En morgen gaan we naar het schiereiland Île de Batz. Daar kun je fijn fietsen en de vuurtoren bekijken. En misschien is er ook nog tijd om de botanische tuin te bezoeken.