Roompot Les Lacs du Verdon aanbieding

Régusse - Côte d’Azur - Frankrijk

Camping Les Lacs du Verdon is bij uitstek geschikt voor een heerlijke vakantie. Gelegen op 570 meter hoogte zijn er vele mogelijkheden om te ontspannen. Wat denk je van het zwemparadijs met een kinderbad? Fijn voor de kinderen om lekker te spetteren. Ondertussen kun jij relaxen in het bubbelbad. Of op het terras op een heerlijk ligbed. Met een kopje koffie natuurlijk!

Ben je meer een sportief type? Er zijn legio mogelijkheden om te sporten. Kies voor een partijtje basketballen of ontdek het boogschieten. Het kan allemaal! Of ga met de kinderen naar de grote themaspeeltuin waar veel te ontdekken valt. Dorst gekregen? Ga dan lekker een drankje doen bij de gezellige bar. Kun je daar even bespreken waar je gaat eten vanavond! 

Van stuwmeer tot strand

In de mooie Provence zijn veel mogelijkheden om op pad te gaan. Wat denk je van de stranden van Lac de Sainte-Croix? Dit stuwmeer is één van de grootste van Frankrijk. Heel indrukwekkend! En je kunt er ook je vishengel uitgooien. Maar je kunt natuurlijk ook de Grand Canyon du Verdon bezoeken. Eén van de mooiste kloven van Europa! Je kunt je vergapen aan de mooiste uitzichten die je kunt bedenken.

Ook zijn er interessante steden aan de Côte d’Azur waar je heen kunt. Bijvoorbeeld Fréjus of Sainte-Maxime. Altijd leuk voor de winkeltjes, terrasjes en een duik in de Middellandse Zee! Bezoek ook eens het tuinpark van Villecroze. Er zijn vele mooie bomen en kleurrijke bloemen te bewonderen. Ook is er een waterval en zijn er grotten. Als dat geen fantastische vakantiekiekjes oplevert?!