Roompot Le Val de Bonnal aanbieding

Bonnal - Bourgogne - Frankrijk

Vakantie vieren op een prachtig landgoed aan de rivier de Ognon. Wie wil dat nou niet? Met diverse meren en een geweldig zwemparadijs kun je kiezen waar je gaat zwemmen. Of vanuit je luie ligbed een wandeling maken langs het water. Onderweg geniet je van de groene omgeving en mooie uitzichten. Zin om te sporten? Een potje voetbal of zullen we gaan waterfietsen?

Zoveel keuze, dat is lastig! Eerst wat drinken op het terras bij de comfortabele stacaravan, om daarna de speeltuin te verkennen! Wat zullen we vanavond doen met eten? Gaan we barbecueën met de buren? Nee, we gaan onszelf verwennen met een etentje in het restaurant. Dan kunnen we ondertussen de plannen voor morgen bespreken.

Pak eens de kano!

Kijk ook eens buiten de camping. Er zijn leuke uitstapjes te maken in de omgeving. Voor de actievelingen is er een kanoparcours op de rivier de Ognon uitgezet. Leuk om de wereld eens vanaf het water te bekijken. Lange wandelingen en fietstochten zijn ook erg aantrekkelijk om te doen. Er zijn vele kleine dorpjes in de landelijk omgeving. En ook genoeg keuze om op een terrasje een biertje te drinken!

Mag cultuur niet ontbreken in de vakantie? Ga dan naar de stad Besançon. Daar vind je de citadel van Vauban. De muur is 10 km lang en bevat wachttorens. Met de kinderen erop uit? De Dino Zoo in Charbonnières-les-Sapins is erg leuk en maar een uurtje rijden vanaf de camping. Goed te doen, toch?