Roompot Hoeve Meijer aanbieding

Harskamp - Gelderland - Nederland

Ervaar het ultieme buitenleven op het platteland van Otterlo. Je verblijft op de boerderij bij boer Frits en boerin Jenny. Zij hebben een authentieke melkveehouderij. Op een rustige plaats op het erf van de boerderij staan 7 luxe tenten. Comfortabele bedden, een houtkachel, een privédouche en -toilet: alles is er.

Wifi en elektriciteit zijn er niet, zo heb je echt aandacht voor elkaar. Is de accu van je e-reader leeg maar zit je net in een spannend hoofdstuk? Even opladen kan bij de boerderijwinkel. ’s Avonds zit je onder de sterrenhemel bij kaarslicht. Of bij het kampvuurtje naast je tent. Overdag beleef je het echte boerenleven of ontdek je de natuur. Dit is vakantie met een vleugje boerderijleven.

Ervaar het authentieke boerenleven

Op Hoeve Meijer kun je kennis maken met het authentieke boerenleven. De boer zal je maar al te graag laten zien hoe het melken van een koe in z’n werk gaat en misschien mag je wel een handje helpen! Ook kun je altijd heerlijk knuffelen met de konijnen, cavia’s en kippen in de knuffelschuur. Ook de grote speelweide is een paradijs voor de kleintjes. Zij zullen hier nooit meer weg willen!

Genieten in de natuur

Willen jullie toch een uitstapje buiten de boerderij maken? Dan is het goed om te weten dat Nationaal Park de Hoge Veluwe vlakbij ligt. Hier kun je uren heerlijk wandelen of fietsen. Ook kun je op ongeveer10 kilometer afstand van de boerderij gaan zwemmen in een echt bosbad! Een perfect uitje voor warme zomerdagen. Of ga naar de Apenheul, Julianatoren, Burgers’ Zoo of Het Nederlands Openluchtmuseum. Er is hier zoveel te beleven!