Roompot Hoeve Lochem aan de Berkel aanbieding

Lochem - Gelderland - Nederland

Ervaar het ultieme buitenleven op het platteland van Lochem in Gelderland. Je verblijft op de boerderij bij de familie Ligtenbarg. Zij hebben een melkveehouderij met wel 60 koeien. Op de boerderij lopen ook schapen, kippen, konijnen en een oude pony. Op een rustige plaats op het erf van de boerderij staan 8 luxe tenten. Een paar van de vakantieverblijven staan aan het water bij het beekje. Comfortabele bedden, een houtkachel, een privédouche en -toilet: alles is er.

Wifi en elektriciteit zijn er niet, zo heb je echt aandacht voor elkaar. Is de accu van je e-reader leeg maar zit je net in een spannend hoofdstuk? Even opladen kan bij de boerderijwinkel. ’s Avonds zit je onder de sterrenhemel bij kaarslicht. Of bij het kampvuurtje naast je tent. Overdag beleef je het echte boerenleven of ontdek je de natuur. Dit is vakantie met een vleugje boerderijleven.

Spetteren en spelen

De boerderij ligt aan het water en heeft een privé steiger. Het beekje is een heerlijke plek om te zwemmen (met waterschoenen) of te kanoën. De kano huur je gewoon op de boerderij. Op en rond de melkveehouderij met melkrobot zijn tal van dingen te ontdekken voor alle leeftijden. Voor de kinderen is er op de boerderij een speelplek met onder andere reuzenschommel of de zandbank met waterpomp. Het is ook natuurlijk ook leuk om de pasgeboren kalfjes te bewonderen en te helpen met voeren.

Sterrenkijken

Huur ook eens fietsen om de omgeving van de boerderij te verkennen. Een dagje naar het nabijgelegen Zutphen is natuurlijk ook leuk. In de boerderijwinkel kun je basisproducten en de eigen producten kopen, zoals kaas, kalfsvlees en verse melk.

In het volledig uitgeruste keukenblok kun je alles vinden om een heerlijke maaltijd te bereiden. Koken op vuur en eten onder de sterrenhemel bij kaarslicht, hoe leuk is dat? Je kunt natuurlijk ook de sterren gaan bekijken bij de Sterrenwacht Phoenix. Niets moet en alles mag, de boerderij is in ieder geval een heerlijke plek om te onthaasten.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Roompot Hoeve Lochem aan de Berkel