Roompot Domaine de la Yole aanbieding

Valras-Plage - Zuid-Frankrijk - Frankrijk

Je wilt niets liever dan genieten van de zon, zee en strand. Daar is het natuurlijk ook vakantie voor! Op de camping Domaine de la Yole vind je alles wat je nodig hebt om heerlijk te relaxen. Vanuit je luxe stacaravan kun je erop uit om een heerlijke strandwandeling te maken.

Onderweg zin in een terrasje? Dat kan natuurlijk. Of nee, liever een kopje koffie in zo’n luie tuinstoel bij je vakantieverblijf. En daarna nog even met de kinderen zwemmen en de grote glijbaan uitproberen. Misschien ook nog even naar de kinderboerderij? Na zo’n leuke dag heb je misschien geen zin meer om te koken. Geen nood, een hapje eten in het restaurant is een mooie afsluiting van de dag. En morgen eens kijken of je je lekker kunt laten verwennen in het wellnesscentrum.

Dat is pas vakantie!

Valras-Plage met een mooie boulevard en veel gezellige terrasjes is een goede start voor een rondritje in de omgeving! Lekker de wind door de haren op de fiets die je huurt op de camping. Ben je een durfal? Huur dan een kano voor een peddeltochtje op de rivier de Orb.

Maar een tourrit met de auto kan natuurlijk ook. Een half uurtje rijden en je bent in de Romeinse stad Narbonne met vele historische gebouwen. Hier kun je ook leuk een bootje huren. Zin in een glaasje wijn? Boek dan een rondleiding door de mooie wijngaarden van de camping. En natuurlijk hoort daar ook een uitgebreide proeverij bij! Dat is pas genieten!