Roompot Domaine de la Noguière

Het is heerlijk genieten op de mooie familiecamping aan de zonnige Cote d’Azur. Je hoeft je niet te vervelen met het actieve animatieteam. Liever lekker luieren? Rijd dan naar het mooie zandstrand van Fréjus waar je fijn kunt afkoelen. Of waterspelletjes doen met de kinderen. Genieten van een ijsje of van een koel drankje.

Wat wil je nog meer? Misschien een fiets huren om de omgeving te verkennen. Of met z’n allen naar het zwembad. De lange waterglijbaan uitproberen, durf je dat? En dan door naar de gezellige bar waar je met een drankje nageniet. En natuurlijk heerlijk bijkomen in je comfortabele stacaravan. Wat een vakantie, zalig!

Souvenirs en excursies

Kijk eens om je heen en ga eerst naar de populaire Provençaalse markt in Le Muy. Hier vind je de leukste souvenirs voor de thuisblijvers. Of huur een fiets en ga op ontdekkingstocht. Langs de route vind je gezellige dorpjes maar ook veel mogelijkheden voor watersport.

Geen waterrat? Geeft niets. Pak de auto en bezoek de mondaine badplaatsen Nice, Saint-Tropez en Cannes. Of vergaap je aan luxueuze jachten in de haven van Monaco. Geen zin om zelf op pad te gaan? Boek dan één van de leuke excursies bij de receptie. Je kunt haast geen keuze maken uit de vele mogelijkheden die deze fijne camping biedt.