Roompot Domaine de Chalain aanbieding

Doucier - Auvergne - Frankrijk

Kamperen op een voormalig kasteelterrein, dat kan bij Domaine de Chalain. Een mooie camping waar van alles te doen is. Vanuit je luxe stacaravan of bungalowtent loop je zo naar het Lac de Chalain. Even wakker worden met uitzicht over het kristalheldere water. Vergeet vooral je waterschoenen niet, want het strandje bestaat uit kiezels.

Wil je je lekker in het zweet werken? Dat kan natuurlijk ook met een potje tennis. Of misschien vind je het leuker om samen met de andere gasten te sporten. Dan kun je met één van de sporttoernooien meedoen. Wacht niet langer en geef je op! Ondertussen ga je met de kinderen naar kinderboerderij en de speeltuin. Of lekker spetteren in één van de zwembaden. Dat vinden ze geweldig! Sluit je de dag af met een lekker glaasje wijn. Nog even nagenieten. 

Een verre blik naar de bergen

Kijk om je heen en geniet van de bossen en bergen van de Jura. Ga je graag op pad met je wandelschoenen aan? Dan kun je hier je hart ophalen! Zoek je weg op de vele bospaden. Liever fietsen? Huur dan een mountainbike voor het verkennen van de omgeving.

Of ga de watervallen van Hérisson bewonderen. Met al dat water zijn er ook veel mogelijkheden om te kanoën. En als wijnliefhebber ga je natuurlijk ook een wijnproeverij ervaren in één van de vele wijngaarden. Cultuur opsnuiven doe je in het zoutmuseum van Salins les Bains. Sluit aan bij de rondleiding waarin alles verteld wordt over de vroegere zoutwinning. Zin in sfeer proeven in een ander land? Pak dan de auto en steek de grens over van Zwitserland. Je bent er in een uurtje.