Roompot Buitenhof de Leistert aanbieding

Roggel - Limburg - Nederland

Buitenhof de Leistert in Rogge, Limburg

Geniet met het hele gezin van een heerlijke vakantie in Limburg! Je verblijft op 5 sterren vakantiepark Buitenhof de Leistert in een luxe villa of boerderij.

Roompot Buitenhof de Leistert: 8,5 op Zoover

Je verblijft op Roompot vakantiepark Buitenhof de Leistert in Limburg. Dit resort wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,5.

Ligging

Vakantiepark Buitenhof de Leistert ligt in de Limburgse plaats Roggel. In de buurt kun je schitterende wandelingen en fietstochten maken. Het vakantiepark ligt tussen de Peel en de Maas in.

Op korte afstand vind je Roermond, een leuke stad met een geweldige Designer Outlet. Hier kun je heerlijk shoppen! Daarnaast kun je een dagje naar Eindhoven, de Efteling, Maastricht, Düsseldorf of België.

Zwemparadijs

Zwembad van Buitenhof de Leistert in Roggel, Limburg

De Leistert beschikt over een gaaf subtropisch zwemparadijs! Het zwemparadijs beschikt over meerdere zwembaden, jacuzzi’s, een stroomversnelling, glijbaan, peuter- en kleuterbad en een buitenterras met ligstoelen.

Verwarmd buitenbad

Naast een overdekt zwemparadijs, beschikt het vakantiepark over een verwarmd buitenbad met glijbaan en een golfslagbad.

Speelvijver

Met mooi weer kun je heerlijk buitenzwemmen in de speelvijver. In het water zijn diverse speeltoestellen gebouwd en ook op het strand kun je geweldig spelen of van de glijbaan.

Speeltuin

Buiten speelplaats van Buitenhof de Leistert in Roggel, Limburg

Het vakantiepark beschikt over een grote speeltuin in de buurt van het zwembad. De speeltuin is zo groot dat deze voor vele uren speelplezier zorgen. Er is een grote jumbotoren met glijbanen en een kabelbaan, diverse klim- en klautertoestellen, familieschommel, trampolines, draaimolen, draaischijven, skelterbaan, glijbaantjes voor de kleintjes, zandbak, waterkanonnen, trekvlot en diverse water- en zandspeeltoestellen.

Indoor speelparadijs

Regent het buiten? Dan kun je spelen in het indoorspeelparadijs! Hier kun je onbeperkt klimmen en klauteren en glijden van de glijbaan.

Klushuis

Knutselen bij Buitenhof de Leistert in Roggel, Limburg

Voor de kids is het klushuis een waar paradijs! Hier kunnen ze heerlijk creatief bezig zijn. Er wordt geknipt, geplakt maar ook getimmerd en gezaagd. In het hoogseizoen wordt er van alles georganiseerd in het klushuis zoals een kinderbingo, meidenmiddag, pimp my shirt en nog veel meer!

Speeljungle

Eind 2017 wordt er een gigantische speeljungle opgeleverd! Er wordt druk aangebouwd maar het duurt nog even voordat de jungle klaar is. De speeljungle wordt meer dan 500 vierkante meter groot en is gratis en onbeperkt toegankelijk voor gasten van het vakantiepark!

Eten en drinken

Op vakantiepark Buitenhof de Leistert vind je voldoende eet- en drinkmogelijkheden. Zo is er een restaurant, een smulhoek, snackbar, café en een supermarkt waar je verse broodjes kunt halen.

Villa of boerderij

Villa van Buitenhof de Leistert in Roggel, Limburg

Je hebt de keuze uit diverse soorten villa’s en boerderijen. Alle villa’s zijn gebouwd in typisch Limburgse stijl en zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt zelf kiezen hoe luxe je huisje moet zijn, zo zijn er villa’s met een sauna en een jacuzzi.

Er zijn vakantiehuizen met ruimte voor 5, 7, 9, 11 of 13 personen.

Indeling van villa van Buitenhof de Leistert in Roggel, Limburg
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Roompot Buitenhof de Leistert

8,5