Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad aanbieding

Nieuwvliet-Bad - Zeeland - Nederland

Vanuit het luxe en splinternieuwe Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad loop je zo door de duinen naar het brede Zeeuwse strand. Hier kun je in de zomer genieten van zon, zee en strand. In de winter maak je een mooie strandwandeling of fiets je lekker door de duinen. Of bezoek bijvoorbeeld het gezellige Sluis of het historische Brugge. Hier zul je je niet snel vervelen!

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad: 8,4 op Zoover

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad is beoordeeld met een 8,4 op Zoover. Gasten zijn erg tevreden over de ligging, de accommodaties en de prijs-kwaliteitverhouding. 

Ligging Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad en bezienswaardigheden

Uitzicht op zee, strand en duinen in Zeeland, Nederland

Het Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad ligt in het gelijknamige plaatsje Nieuwvliet-Bad in Zeeland. Het park ligt verscholen in de duinen en maakt een pittoreske indruk met witte villa’s en moderne lodges. Via een vlonderpad loop je zo naar het brede strand van Zeeland. Hier kun je op warme zomerdagen verkoeling zoeken in zee en kunnen kinderen zich uren vermaken met een emmertje en schepje.

Langs het strand loopt een lang wandel- en fietspad. Dit pad brengt je onder andere langs plaatsen als Sluis en Cadzand. In de vestingstad Sluis kun je genieten van de historie én kan je goed shoppen. In Cadzand moet je zeker een kijkje nemen op het strand van Cadzand-Bad. Hier vind je een paar van de leukste strandpaviljoens van Nederland en kunnen de sportievelingen onder ons surfen of kitesurfen!

Kanaal en oude huizen in Brugge, België

Niet ver van het vakantiepark ligt de Belgische stad Brugge. Deze stad wordt ook wel het ‘Venetië van het noorden’ genoemd. Als je hier bent, maak dan zeker een boottocht door de kanalen. Wil je de oude stad ontdekken? Ga dan naar het Begijnhof. In dit hofje vind je oude witte huisjes waar de begijnen (arme vrouwen) vroeger woonden. Deze plek staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en dat is niet voor niets. En als je dan toch in Brugge bent, vergeet geen biertje te drinken! De Brugse Zot is een must!

Zwembad

Op het park is geen zwembad aanwezig, maar je mag gratis gebruikmaken van het overdekte zwembad van Roompot Vakantiepark Zeebad in Breskens, op negen kilometer rijden. Gelukkig is de zee ook dichtbij.

Ligging van Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Voor de kinderen

Op het vakantiepark is een speeltuin waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Ook kunnen ze een potje minigolf spelen. Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad is nog in aanbouw, dus niet alle faciliteiten zijn beschikbaar. Daarom is iedereen van harte welkom op Roompot Vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad of Roompot Vakantiepark Zeebad. Hier zijn veel sport- en spelmogelijkheden voor de kinderen en er is een animatieprogramma. Hier mag je gratis gebruik van maken! 

Eten en drinken

Familie aan het eten in een strandtent bij zee

Op het park is geen restaurant beschikbaar, maar in de buurt is genoeg leuke horeca te vinden voor een lekker hapje en drankje. Voor het ontbijt is gezorgd met een lekkere broodjesservice. 

Faciliteiten 

Het is mogelijk de auto te parkeren bij het vakantiepark, er is een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Ook kun je fietsen huren, indien gewenst een e-bike, om de omgeving te verkennen. Wifi is gratis op het park. Het park is in aanbouw, dus als je gebruik wilt maken van faciliteiten als sportvelden, tennisbanen, animatie of het zwembad, kun je terecht op een van de andere Roompot vakantieparken in de buurt. 

Accommodaties

Interieur van vakantiehuis op Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Op het vakantiepark zijn zes typen accommodaties, allemaal geschikt voor zes personen. Je hebt keuze uit villa’s, lodges en bungalows. Sommigen hebben badkamers en suite of een eigen infraroodsauna. Allemaal zijn ze prachtig gelegen in de duinen, vlakbij zee.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

8,4