Rondreis Koningssteden Marokko €349 aanbieding

Marokko

Centrale plein van Marrakech, Marokko

Marokko staat hoog op mijn lijstje want het lijkt me een prachtig land. Je kunt Marokko nu voor een absolute bodemprijs ontdekken, want voor slechts 349 euro boek je een 8-daagse rondreis langs de Koningssteden van Marokko!

Waarom deze reis?

  • Ontzettend goedkoop: vlucht, verblijf, vervoer en reisleiding slechts 349 euro
  • Verblijf in 3 sterren hotels met eigen badkamer
  • Nederlandssprekende reisleiding
  • Bezoek aan onder andere Marrakech, Fèz en Casablanca
  • Inclusief ontbijt
  • Voor slechts 99 euro kun je (optioneel) entreegelden, lunch en diner bijboeken

Dagprogramma

Dag 1: Amsterdam – Marrakech

Vandaag reis je van Amsterdam naar Marrakech. In Marrakech word je vriendelijk ontvangen door de host of hostess en naar het hotel in Marrakech gebracht

Dag 2: Marrakech

Na het ontbijt begint je rondreis echt! Je brengt een bezoek aan het prachtige Marrakech. Je gaat naar graftombes, een paleis, het beroemde Djemaa El-Fna plein en de Medina.

De Saaditombes in Marrakech, Marokko

Een bezoekje waard

 

Dag 3: Beni Melal en Fez

Vandaag breng je eerst een bezoek aan Beni Melal. Deze stad ligt in het Atlasgebergste en is omgeven door olijfgaarden en citrusplantages. Vervolgens reis je door naar Fez.

Dag 4: Fez

Je begint met een bezoek aan het oude Fèz. Dit is één van de oudste middeleeuwse vestingen ter wereld. Je gaat naar de oude koranschool en prachtige fonteinen.

Poort Bab Rcif in Fez, Marokko

Poort Bab Rcif is de toegangspoort naar het oude Fez

Daarnaast bezoek je de oude Romeinse overblijfselen in de stad. Na de lunch ga je naar de “nieuwe” stad. Nieuw is het niet echt te noemen, want dit gedeelte van de stad stamt uit de dertiende eeuw.

Dag 5: Volubilis – Meknes – Rabat

’s Ochtends vertrek je naar de historische stad Volubilis. Dit was een belangrijke Romeinse stad en uit deze tijd zijn vele bezienswaardigheden bewaard gebleven.

Ruïnes van Volubilis in Marokko

Er is nog veel te zien van het oude Volubilis

Vervolgens ga je naar Meknes met zijn prachtige paleizen, moskeeën en fonteinen. De stad staat vooral bekend om zijn eeuwenoude Medina. De laatste bestemming van vandaag is Rabat.

Dag 6: Casablanca – Marrakech

Na het ontbijt vertrek je naar Casablanca waar je een stadstour maakt. Je bezoekt onder andere de gigantische moskee en een wijk met mooie architectuur uit de jaren dertig. Aan het einde van de dag ga je naar Marrakech

Dag 7: Marrakech

Vandaag heb je een vrije dag in het prachtige Marrakech. Super fijn want er is zoveel te zien in deze bijzondere stad. Je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een excursie. Aan jou de keuze!

Kruiden en specerijen op een markt in Marrakech, Marokko

Bezoek bijv. de markt van Marrakech met haar vele kruiden en specerijen

Dag 8: Marrakech – Amsterdam

Helaas, de reis is weer voorbij. Vandaag vlieg je terug naar Schiphol, een heleboel ervaringen rijker!

Een uitgebreidere dag beschrijving en de optionele excursies die je kunt boeken kun je vinden op de website van de aanbieder van deze reis.