Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein aanbieding

Rüdesheim am Rhein - Hesse - Duitsland

Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein in Rüdesheim am Rhein, Duitsland

Het Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein is een 3 sterrenhotel in het centrum van het pittoreske Rüdesheim am Rhein. In dit romantische hotel woonde ooit de abt van het klooster van Eberbach en later werd het een wijnkelder.

Het middeleeuwse stadje Rüdesheim staat vol mooie vakwerkhuizen en het is een feestje om door de smalle straatjes te wandelen. Plof na het wandelen neer op een van de gezellige terrasjes of in een van de restaurantjes en vele wijnlokalen.

7,1 op Zoover

Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein heeft een 7,1 op Zoover. Vooral de ligging, service en hygiëne wordt goed beoordeeld.

Ligging

Uitzicht op het Rijndal landschap en Sankt Goarshausen vanaf de Loreley-rots in Duitsland

Rüdesheim am Rhein ligt aan de Rijn, die zich kronkelend een weg tussen de heuvels door baant. Op de oevers vind je kastelen, ruïnes en wijngaarden. Ook is er een bijzondere rots: de Loreley. Bij deze 132 meter hoge rots maakt de rivier een scherpe bocht, waardoor er een sterke stroming ontstaat. De vele schepen die hierdoor zijn vergaan, vormen het voer voor legendes en verhalen. Op de Loreley ligt een uitkijkpunt, vanwaar je kunt genieten van een schitterend uitzicht.

Het middeleeuwse centrum van Rüdesheim staat bekend om zijn vele wijnlokalen, vaak gevestigd in prachtige, historische vakwerkhuizen. Loop zeker door de Drosselgasse: een steil steegje met leuke terrasjes, cafés en veel souvenirwinkeltjes.

Uitzicht vanuit de kabelbaan naar het Niederwald Monument over de stad Rüdesheim in Duitsland

In het centrum van de stad kun je in een kabelbaan naar Niederwald stappen, op een nabijgelegen berg. Vanuit de kabelbaan heb je een prachtig uitzicht over de stad en de gekleurde wijngaarden. Hoog boven de wijngaarden staat het Niederwald Monument met het standbeeld van Germania. Zij herinnert aan de stichting van het Duitse Rijk na de Frans- Duitse oorlog.

Er gaat ook een kabelbaan naar het historische dorp Assmannhausen, met een heel mooi uitzicht over de Rijn. In Assmannhausen kun je dan de veerboot terug nemen naar Rüdesheim am Rhein. Vanaf de kade in Rüdesheim kun je verschillende veerboten pakken naar andere leuke plaatsen langs de Rijn. Vanaf de boot op de Rijn heb je een mooi uitzicht op de bergen, karakteristieke plaatsjes en natuurlijk de vele kastelen langs de rivier.

Verzorging

Je verblijft in het Ringhotel op basis van logies en ontbijt. Alle arrangementen hebben ook deels een  3-gangendiner inbegrepen.

Eten en drinken

Restaurant van Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein in Rüdesheim am Rhein, Duitsland

In het restaurant kun je terecht voor heerlijke regionale maaltijden met een internationaal tintje. De wijnen die het restaurant schenkt komen uit de omliggende wijngaarden van Rüdesheim am Rhein. Neem lekker een glas bij de open haard of in de zomer op het terras.

Overige faciliteiten

Het hotel beschikt over een parkeerplaats, een overdekte fietsenstalling en een motorstalling. Verder heeft het hotel een 24-uurs receptie, een lift, bagageopslag en gratis wifi.

Hotelkamer

Hotelkamer van Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein in Rüdesheim am Rhein, Duitsland

De kamers van Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein bieden uitzicht op de binnenplaats of op straat. Alle kamers zijn uitgerust met twee eenpersoonsbedden en beschikken over televisie, een minibar, een kluisje, telefoon en een bureau. De badkamers zijn uitgerust met toilet, föhn en een douche of bad.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein

7,1