Retourvlucht Boedapest €30

Uitzicht op het parlementsgebouw vanuit het Vissersbastion in Boedapest, Hongarije

Boedapest is nu wel heel goedkoop! Voor slechts 30 euro vlieg jij retour naar deze prachtige stad. Ik ben er zelf al meerdere malen geweest en kan Boedapest van harte aanbevelen!

Boedapest is een geweldige stad. Er zijn talloze bezienswaardigheden, interessante musea en de sfeer in de stad is gezellig.

Kerstversiering

In de periode voor kerst is Boedapest prachtig versierd en vind je overal gezellige kerstmarkten waar je kunt genieten van warme wijn en lekkernijen die boven een vuurtje worden geroosterd.

Kerstmarkt in Boedapest, Hongarije

Badhuizen

Opwarmen doe je in één van de badhuizen met heet water uit de warmwaterbronnen die overal in de stad zijn. Je hoeft nooit ver te lopen voor een lekker badhuis!

Thermale baden in Boedapest, Hongarije

Budapest Card

Met de Budapest Card kun je de stad zien met flink wat korting en reis je gratis met het openbaar vervoer. Als je veel wilt zien is het handig om deze kaart te kopen.

Je kunt hem overal in de stad krijgen. De kaart is 24 uur (17 euro), 48 uur (27 euro) of 72 uur (33 euro) geldig en in die periode kun je door de hele stad reizen.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer in Boedapest is goed geregeld. Met de metro of de tram ben je overal in een mum van tijd. Metrolijn 1 is een eeuw oud en heeft prachtige antieke stations.

Central Market Hall in Boedapest, Hongarije

Hotels

Als je goedkoop wilt overnachten, ben je in Boedapest aan het juiste adres. Via Booking.com kun je hotels in iedere prijsklasse boeken en ik kan je nu al zeggen dat de prijzen enorm meevallen. Voor een bodemprijs verblijf je in een prachtig antiek gebouw.