Luxe wellness hotel Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk aanbieding

Noordwijk aan Zee - Zuid-Holland - Nederland

Aqua Center van Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland

Wil jij even flink in de watten worden gelegd en genieten van ultieme luxe? Geniet dan van dit superfijne wellness 4 sterren Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee!

Hier geniet je van wellness, schoonheidsbehandelingen, ontbijt en een luxe diner. Klinkt goed hè? Boek gauw jouw relaxweekendje!

Wellness van Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland

Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk: 7,7 op Zoover

Het hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,7. Gasten waarderen vooral de ligging, het zwembad, eten en kindvriendelijkheid.

Ligging van Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk

Op slechts 2 minuten wandelen van het strand, in het gezellige Noordwijk aan Zee vind je het prachtige en imposante Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk.

Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland

De omgeving van het hotel leent zicht uitstekend voor strandwandelingen, en fietstochten. Je zit midden in de duinen en de bossen!

Den Haag, Leiden, Wassenaar en de Keukenhof in Lisse zijn makkelijk en snel te bereiken vanaf het hotel dus er is genoeg te zien en te doen.

Hotelkamer

Hotelkamer van Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland

Je hotelkamer is ruim en modern ingericht. Ze zijn voorzien van televisie, internet, een zithoek en een grote badkamer. De badkamer is minimaal voorzien van een toilet en een douche, maar sommige luxere kamers hebben extra’s als een jacuzzi.

Ook voor mindervaliden heeft het hotel een speciale hotelkamer.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk

7,7