All Inclusive naar PortAventura Hotel El Paso incl. gratis toegang PortAventura aanbieding

Salou - Costa Dorada - Spanje

PortAventura in Salou, Spanje

Ga naar het beste pretpark van Europa met de gaafste achtbanen en verblijf All Inclusive in Hotel El Paso aan de Spaanse kust!

PortAventura Hotel El Paso: 6,2 op Zoover

Je verblijft in 4 sterren PortAventura Hotel El Paso in de Spaanse badplaats Salou. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 6,2.

Ligging van PortAventura Hotel El Paso

Ligging Hotel El Paso in PortAventura, Salou, Spanje

PortAventura Hotel El Paso ligt naast attractiepark PortAventura. Je hebt onbeperkt toegang tot PortAventura. Bij het attractiepark hoort ook een geweldig waterpark! Voor toegang tot het waterpark met zijn vele zwembaden en glijbanen geldt een toeslag.

PortAventura ligt in de Spaanse badplaats Salou. In Salou kun je genieten van het strand en de Middellandse Zee. In de badplaats vind je talloze restaurants, terrasjes, winkels en bars.

Zwembaden

Zwembaden van Hotel El Paso in PortAventura, Salou, Spanje

Het hotel beschikt over 2 zwembaden, een apart kinderbad en een piratenschip voor de kids. Rondom de zwembaden is een zonneterras aangelegd met ligbedden en parasols.

All Inclusive

Je verblijft op basis van all inclusive. Alle maaltijden, snacks en drankjes zijn inbegrepen tijdens je verblijf. Alle maaltijden worden geserveerd in buffetrestaurant Merida. Daarnaast is er een à la carte restaurant, een snackbar en kun je een verkoelend drankje halen in een van de 3 bars.

PortAventura

Achtbanen in PortAventura, Salou, Spanje

Tijdens je verblijf in Hotel El Paso heb je gratis toegang tot attractiepark PortAventura. PortAventura is een gigantisch pretpark en is onderverdeeld in 6 themagedeeltes. Zo is een gedeelte van het park in Mexicaanse stijl ingericht en is een ander gedeelte in Chinees thema opgetrokken.

PortAventura beschikt over een aantal geweldige achtbanen en waterattracties. Daarnaast zijn er attracties voor de allerkleinsten.

Attracties in PortAventura in salou, Spanje

In April wordt het gloednieuwe Ferrari Land attractiepark geopend. Dit park is onderdeel van PortAventura en maar liefst 70.000 vierkante meter groot.

PortAventura Caribe Aquatic Park

Waterpark in PortAventura, Salou, Spanje

PortAventura beschikt over een groot waterpark, het Caribe Aquatic Park. Het heeft tientallen glijbanen en zwembaden. Voor jonge kinderen is er een waterspuitpark. Ik ga zelf aankomende zomer voor het eerst naar het Caribe Aquatic Park en ik heb er heel veel zin in!

Familie in Caribe Aquatic Park in PortAventura, Salou, Spanje

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel El Paso in PortAventura, Salou

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht. De kamer beschikt over onder andere airco, televisie, telefoon, gratis wifi, een kluisje en een balkon met een zitje. De badkamer is voorzien van een bad en/of douche, een toilet en een föhn.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

PortAventura Hotel El Paso

6,2