Oesterdam Resort aanbieding

Tholen - Zeeland - Nederland

LARGO Resort Waterrijk Oesterdam in Tholen, Zeeland, Nederland

Ben je op zoek naar een vakantiepark omgeven door water en natuur? Dan is het Oesterdam Resort in Tholen de place to be! Het park ligt midden in een natuurgebied waar je kunt genieten van de rust en ruimte die deze plek biedt.

7,9 op Zoover

Het vakantiepark Oesterdam Resort in Tholen wordt op Zoover beoordeeld met een 7,9 vanwege de accommodatie, ligging, de hygiëne en service.

Ligging Oesterdam Resort

Uitzicht van een villa op LARGO Resort Waterrijk Oesterdam in Tholen, Zeeland, Nederland

Het vakantiepark Oesterdam Resort in Tholen ligt midden in het Nationale Park Oosterschelde. Je kunt hier genieten van de natuur en het water. Zoals de naam van het park al zegt, het gebied is zeer waterrijk. In de omgeving zijn er ook een aantal duikplekken.

Tholen ligt in Zeeland maar vlak naast de grens met Noord-Brabant. De plaats Bergen op Zoom ligt op ongeveer 10 kilometer afstand en heeft een historische binnenstad. Hier vind je verschillende restaurants, cafés en winkels. Ook is Antwerpen niet heel ver van het park, met de auto doe je er ongeveer 35 minuten over om in deze Belgische stad te komen.

Verzorging

Het verblijf op het Oesterdam Resort in Tholen is op basis van logies. Je boekt alleen de accommodatie.

Eten en drinken

Champagne en hapjes van een villa op LARGO Resort Waterrijk Oesterdam in Tholen, Zeeland, Nederland

Van maandag tot en met zaterdag is er een broodservice beschikbaar die in de ochtend bij je villa worden afgeleverd. Op het park is ook een restaurant aanwezig waar je kunt lunchen en dineren. Het is ook mogelijk een wijnproeverij te boeken die gehouden wordt in je eigen villa. In Bergen op Zoom vind je nog meer restaurants en cafés waar je lekker kunt eten en drinken.

Faciliteiten

Op het park is een receptie aanwezig. Voor watersporters zijn er ook veel faciliteiten zoals kajakken, kanoën of waterskiën. Het is ook mogelijk om met je eigen boot hier te varen of er een te huren. Er is een boothelling aanwezig. Honden zijn ook toegestaan op dit park. Er is een hondenuitlaatplaats.

Daarnaast is op het vakantiepark nog een escaperoom, buggyverhuur en archery tag. Ook kun je RIB varen en paddleboarden.

Accommodatie

Woonkamer en keuken van een villa op LARGO Resort Waterrijk Oesterdam in Tholen, Zeeland, Nederland

Op het vakantiepark zijn er verschillende villa’s die gehuurd kunnen worden. Standaard zijn deze villa’s voorzien van gratis WiFi, een woonkamer met televisie en dvd-speler, keuken met vaatwasser, badkamers met douche/bad, toilet en föhn, slaapkamers met boxsprings en een berging.

Buiten is er een terras, een tuin met meubels en parkeerplekken. Afhankelijk welke villa gekozen wordt zijn er meer slaapkamers en badkamers in de villa.

Slaapkamer en keuken van een villa op LARGO Resort Waterrijk Oesterdam in Tholen, Zeeland, Nederland