Music Show Scotland Auld Lang Syne aanbieding

Schotland

Music Show Scotland Auld Lang Syne

Genieten van een prachtige Schotse muziekshow vol met muziek, zang en dans? Boek dan nu je busreis én ticket naar Music Show Scotland Auld Lang Syne in het Gelredome! Op 29 december wordt daar een 3 uur durende show opgevoerd voor het hele gezin!

Music Show Scotland Auld Lang Syne

Auld lang Syne is Schots en betekent zoiets als “lang vervlogen tijd.” Dat gevoel van die lang vervlogen tijd is het thema is van de muziekshow dit jaar en is de rode draad door de voorstelling. Er is een schitterend kasteel-decor, er zijn meer dan 200 doedelzakblazers, drummers, orkestleden, zangers, zangeressen en drummers die ervoor zorgen dat jij een geweldige avond hebt!

Dit jaar is er een gastoptreden van het Jostiband Orkest. Al meer dan 50 jaar is de Jostiband dé plek voor muzikanten met een verstandelijke beperking en wereldwijd is de Jostiband het grootste orkest in haar klasse. Tijdens de music show Scotland laten ze zien wat ze kunnen.

Er is een uitgebreid programma met bekende klassiekers en verrassende nummers. Er zijn solisten die je tot tranen toe kunnen roeren met hun vertolking van bijvoorbeeld Hallelujah en Ave Maria maar soms staat er ook een compleet orkest op de bühne met tientallen pipers! Music Show Scotland moet je echt gezien hebben en is geschikt voor het hele gezin: jong en oud zal genieten van de prachtige muziek op deze fantastische avond.

OAD busreis

Bus bij Gelredome in Arnhem, Gelderland

Wil je zeker zijn van de beste plaatsen met een perfect zicht op zowel het kasteel als het veld? Boek dan nu je busreis bij OAD. Je kunt voordelig een busreis met tickets voor de muziekshow boeken maar als je al kaartjes hebt, kun je ook alleen de busreis boeken.

Reisinformatie

Je stapt op bij een van de opstapplaatsen, verspreid over Nederland. De bussen rijden via de snelste route naar het Gelredome in Arnhem waar de voorstelling plaats zal vinden. Je komt ongeveer een uur voor aanvang aan en hebt rustig de tijd om je plaats te zoeken. De voorstelling duurt ongeveer 3 uur, inclusief de pauze. Direct na de voorstelling stap je op de bus voor de terugreis.

Onderweg geniet je van koffie en thee in de bus.

Schotse doedelzakspelers bij de Music Show Scotland Auld Lang Syne

Opstapplaatsen

Er zijn diverse opstapplaatsen in alle provincies. De bus maakt per route een paar korte stops om mensen op te pikken en neemt vervolgens de snelste route naar het Gelredome.

Datum en prijs

Music Show Scotland Auld Lang Syne vindt plaatsen op zaterdag 29 december. Kaartjes voor de busreis en entreebewijzen voor uitstekende plekken met een goed uitzicht op zowel het veld als het kasteel kosten slechts 69 euro.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Music Show Scotland Auld Lang Syne