Phantasialand Hotel Matamba in Brühl, Duitsland aanbieding

Brühl - Noordrijn-Westfalen - Duitsland

Hotel Matamba Phantasialand in Brühl, Duitsland

Ga naar het schitterende Phantasialand in Duitsland en verblijf in 3 sterren Hotel Matamba inclusief ontbijt. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 9!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Verblijf in attractiepark Phantasialand, dichbij Keulen in Duitsland
  • In 3 sterren superior Hotel Matamba
  • Ontbijt
  • 9,0 op Zoover

Achtbaan in attractiepark Phantasialand in Duitsland

9,0 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren plus Hotel Matamba in attractiepark Phantasialand. Dit hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 9,0.

Ligging

Looping van een achtbaan in attractiepark Phantasialand in Brühl, Duitsland

Diep in Afrika, in themagebied Deep in Africa in Phantasialand, vind je drie sterren plus hotel Matamba. Phantasialand is een schitterend pretpark in de Duitse plaats Brühl, vlakbij Keulen, op ongeveer 240 kilometer van Utrecht. Phantasialand wordt in Nederland ook wel de Duitse Efteling genoemd vanwege de prachtige vormgeving en de schitterende themagebieden.

Phantasialand heeft zes themagebieden:

  • Berlin
  • Chinta Town
  • Deep in Africa (waar het hotel gevestigd is)
  • Fantasy
  • Mexico
  • Mystery

Attractie in Phantasialand, Bruhl in Duitsland

Daarnaast zijn er nog twee sub-themagebieden: Wuze Town (onderdeel van themagebied Fantasy) en Klugheim (onderdeel van themagebied Mystery).

Hotel Matamba

Hotel Matamba in attractiepark Phantasialand in Bruhl, Duitsland

Hotel Matamba is schitterend in Afrikaanse stijl ingericht. Het hotel is helemaal ingericht op ouders met kinderen en beschikt voor de kids over onder andere een kinderreceptie, kinderbuffet, een binnenspeelplaats en een buitenspeelplaats. In de tropische tuin bevindt zich een drinkplaats die de kinderen kunnen oversteken of ze kunnen al klimmend het uitgestrekte Savannelandschap binnengaan. Via een hangbrug kom je in de echte jungle!

Verzorging

Buffet in hotel Matamba in Attractiepark Phantasialand in Bruhl, Duitsland

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar waar jij en de kinderen heerlijk van kunnen smullen. Zo hebben jullie voldoende energie om het park te verkennen!

Hotelkamer

Hotelkamer van hotel Matamba in Attractiepark Phantasialand in Bruhl, Duitsland

Je verblijft in een ruimte hotelkamer. Deze is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over onder andere een 2-persoonsbed, een aparte slaapnis voor kinderen, zitje, gratis internet, telefoon, televisie, airco en soms een balkon met een zitje. De badkamer is voorzien van een douche, föhn en toilet.