Lido di Jesolo aanbieding

Lido di Jesolo - Veneto - Italië

Boulevard en strand van Lido di Jesolo, Italië

Wil jij genieten van een heerlijke nazomer? Ga dan naar het mooie Italië! Je verblijft in een fijn appartement dichtbij de zee in Lido di Jesolo, op korte afstand van het romantische Venetië.

Je vliegt ’s ochtends van Amsterdam naar Venetië met Transavia. Je komt al om 08.45 uur aan in Italië waardoor je nog de hele dag kunt genieten! Je kunt de rest van de dag doorbrengen in Venetië of je kunt alvast naar je appartement aan de kust gaan: de keuze is aan jou!

Ligging van Lido di Jesolo

Je verblijft in appartementencomplex Lido di Jesolo in de gelijknamige badplaats Lido di Jesolo, op maximaal 300 meter van het strand.

Lido di Jesolo ligt op ongeveer 33 kilometer van de luchthaven van Venetië. Met de boot ben je binnen een half uur in het centrum van Venetië en het is dus de ideale uitvalsbasis om Venetië te bezoeken, terwijl je wel aan het strand verblijft! Zon, zee, strand en Venetië! 😀

Uitzicht over Grand Canal in Venetië, Italië
Het romantische Venetië is vlakbij

Appartement

Het appartement is netjes ingericht en heeft een goed voorziene keuken met 3 gaspitten. Er is een woon/slaapkamer met een 1-persoons slaapbank en er zijn 2 slaapkamers voor 2 personen, waarvan 1 met een stapelbed. De prijs van 180 euro is per persoon op basis van 2 personen, maar je kunt dus ook met het hele gezin in het appartement verblijven.