Last minute Kreta voor 149 euro aanbieding

Kreta - Griekenland

photodune 8058530 boat agios nikolaos crete l

Wil jij supergoedkoop naar Kreta? Dat kan al voor 149 euro als je zondag 26 juni vertrekt. Dit is een echte verrassingsreis want je weet niet in welke appartementen je terecht komt. Hartstikke leuk om een keer niet van tevoren te weten waar je terecht komt!

Je vertrekt zondag 26 juni, dat is aankomende zondag al. Je vliegt om 18.35 uur naar de hoofdstad van Kreta: Heraklion. Op zondag 3 juli vlieg je ’s avonds om 23.59 uur weer terug, waarna je midden in de nacht om 03.15 uur weer aankomt op Schiphol.

Je verblijft in een 3 sterren appartement ergens op dit geweldige, veelzijdige eiland. Het zijn nette appartementen met een zwembad en natuurlijk een keukentje, zodat je zelf je eten kunt maken. Dat hoeft natuurlijk niet: je kunt er ook voor kiezen om elke dag een nieuw Grieks restaurantje uit te proberen.

Ik ben dol op de Griekse keuken en zou elke dag een andere specialiteit uitzoeken! Maar goed deze vakantie draait natuurlijk om jou en doordat je een appartement hebt, heb je alle vrijheid om te kiezen: eet ik vandaag hier of juist in een eenvoudig/middenklasse/luxe restaurant?

Bezienswaardigheden Kreta

Op Kreta zijn vele bezienswaardigheden. Één van de bekendste is natuurlijk de antieke plaats Knossos. Je kunt hier het 4000 jaar oude paleis bekijken. Daarnaast kun je gaan wandelen in de prachtige Samariakloof (16 kilometer en rotsachtig: neem goede schoenen mee), feesten in Chersonissos, het kleine eilandje Spinalonga met het Venetiaanse fort bezoeken, het Arkadi klooster bekijken of gewoon genieten van zon, zee en strand!

Durf jij langs deze afgronden te wandelen?
Durf jij langs deze afgronden te wandelen?