Last-Minute 4 sterren All Inclusive Cyprus vanaf 359 euro aanbieding

Kyrenia - Cyprus

Uitzicht op zee op Cyprus

Wil jij een luxe, voordelige All Inclusive vakantie? Dan kun je nu heel goedkoop naar het noorden van Cyprus! Je verblijft in de Lapta Holiday Club, dat 4 sterren heeft. De ideale plek om jouw zonnige vakantie door te brengen!

Om het weer hoef je het niet te laten: de vooruitzichten in Nederland blijven slecht, terwijl het in Cyprus volgende week rond de 37 graden is met volop zon.

Je vertrekt op 4 juli (andere data tegen een toeslag) vanaf Amsterdam Schiphol naar Noord Cyprus. Onderweg maak je een korte tussenstop in Antalya (Turkije).

Je kunt kiezen voor een verblijf van 8, 12 of 15 dagen, allemaal zeer voordelig. Voor een verblijf van 8 dagen betaal je 359 euro, voor een verblijf van 12 dagen 536 euro en voor een verblijf van 15 dagen betaal je 668 euro. Niet duur voor een 4 sterren hotel op Cyprus!

Over Lapta Holiday club

De Lapta Holiday club heeft zowel een verwarm binnenzwembad als mooie buiten zwembaden. Een zwembad heeft zelfs 5 glijbanen!

Het hotel is van de zee gescheiden door een weg. Onder de weg loopt een voetgangerstunneltje die je direct toegang geeft tot de zee. Er is een mooie, houten pier gebouwd in de zee met heerlijke ligbedjes waar je lekker kunt zonnebaden.

De kinderen vermaken zich natuurlijk op een van de vele glijbanen, maar als ze liever met andere kinderen willen spelen of willen knutselen kunnen ze terecht in de miniclub. Deze miniclub is er speciaal voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Kyrenia

Wil je een dag wat leuks doen? Dan is er op Cyprus genoeg te doen. Hoofdstad Kyrenia is een leuke stad (stadje: het heeft maar 33.000 inwoners) om doorheen te wandelen. De haven is erg gezellig en het kasteel van Kyrenia is zeker een bezoek waard. In het kasteel wordt een authentiek schip uit de vierde eeuw na Christus tentoongesteld. Het werd in 1967 gevonden in de wateren van Kyrenia.

Haven van Kyrenia met kasteel op Cyprus

In Kyrenia vind je een mooi oud kasteel