Geniet van het waterrijke Friesland op Vakantiepark Landal Waterpark Terherne aanbieding

Terherne - Friesland - Nederland

Vakantie houden op prachtige wateren van Friesland doe je bij Vakantiepark Landal Waterpark Terherne. Ga met een boot de Friese meren op en leg deze ‘s avonds zo weer aan bij je eigen aanlegsteiger. In de omgeving kun je goed watersporten, lange fietstochten maken en gezellig borrelen op het terras in Leeuwarden of Sneek. Dat is het ultieme vakantiegevoel!

Landal Waterpark Terherne: 9,1 op Zoover

Vakantiepark Landal Waterpark Terherne is beoordeeld met een 9,1 op Zoover. Gasten zijn erg tevreden over de mooie ligging, de vakantiehuizen en de service.

Ligging Landal Waterpark Terherne en bezienswaardigheden

Varen op het Sneekermeer in Friesland

Het Landal Vakantiepark ligt in het Friese dorp Terherne. Vanaf het vakantiepark vaar je zo met je boot de Terherne Poelen op. Vanaf hier kun je makkelijk doorvaren naar het Sneekermeer of een van de andere wateren en meren in Friesland. Dit vakantiepark is een uitstekende keus voor echte waterratten!

Naast mooie boottochten kun je op het water ook lekker sportief bezig zijn. Zo kun je de omgeving verkennen met een kano, op een sup-board of met een zeilboot. Ook surfen, waterskiën of wakeboarden zijn sporten die zich perfect laten uitoefenen op de Friese wateren. 

Even geen zin in het water? De omgeving leent zich ook uitstekend voor lange wandel- of fietstochten.  Zo kun je bijvoorbeeld (in meedere dagen) de Elfstedenroute fietsen die je langs de elf steden van de beroemde schaatstocht brengt. Zo ontdek je de provincie Friesland op een unieke manier!

Waterpoort en brug in Sneek, Friesland

Ook ligt het vakantiepark in de buurt van de gezellige steden Leeuwarden en Sneek. Wandel door de knusse binnenstad van Sneek en bekijk de indrukwekkende Waterpoort of bezoek een aantal leuke musea in Leeuwarden. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het Fries Museum of Keramiekmuseum Princessehof. Beide steden hebben gezellige terrasjes en horeca voor een hapje en drankje.

Een leuk uitje voor het hele gezin is een dagje naar Kameleondorp in Terherne. Dit dorp is ingericht naar de bekende boeken van De Schippers van de Kameleon. Voor kinderen zijn er veel activiteiten om hun inner Hielke en Sietse naar boven te halen. Zo kunnen ze naar hartenlust klimmen en klauteren op het Avontureneiland. Neem wel een setje schone kleren mee, want hier word je gegarandeerd vies en nat!

Verzorging

De vakantiewoningen zijn te boeken op basis van logies.

Eten en drinken

Op Vakantiepark Landal Waterpark Terherne is geen horeca aanwezig, maar op loopafstand van het park vind je verschillende goede cafés en restaurants. 

Faciliteiten

Boot legt aan bij een steigerplaats

Het is mogelijk om één auto gratis bij de vakantiewoning te parkeren. Voor eventueel meerdere auto’s is er een centrale parkeerplaats op het park. Je kunt een eigen boot meenemen naar je vakantiehuis. Als de boot niet langer is dan 7 meter en een diepgang heeft van maximaal 1,5 meter, kan de boot aan de aanlegsteiger bij de waterwoning liggen. Voor grotere boten heeft het park een andere ligplaats te huur.

Geen eigen boot? Op het vakantiepark zijn ook boten te huur. Overal op het park is gratis wifi. Er zijn twee huisdieren per woning toegestaan in bepaalde type woningen, informeer hierover bij de boeking.

Vakantiehuis

Vakantiehuis van Landal Waterpark Terherne

Op Vakantiepark Landal Waterpark Terherne zijn negen verschillende soorten vakantiewoningen. De waterwoningen zijn allemaal vrijstaand en ingedeeld in ‘luxe’ en ‘comfort’ types met verschillende faciliteiten. Zo beschikken sommige vakantiehuizen over een eigen aanlegsteiger, sauna of buitendouche.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Landal Waterpark Terherne

9,1

Meer aanbiedingen bij: