Landal Kaap West aanbieding

West-Terschelling - Terschelling - Nederland

Wil je ontsnappen aan de drukte van je typische vakantieplek, ga dan naar Terschelling. Je zult merken dat Landal Kaap West in de onmiddellijke nabijheid ligt van verschillende natuurreservaten. Dat maakt een rustig uitje mogelijk, terwijl je toch toegang hebt tot enkele leuke activiteiten! Ga fietsen door heidevelden of wandelen langs stuifduinen. En als watersport meer in je straatje ligt is er hier ook zeker geen tekort. Het zou moeilijk zijn om tijdens deze vakantie niet iets leuks te vinden!

Voor gezelligheid, winkelen en genieten in een van de leuke restaurants ga je naar West-Terschelling. Je kunt er vanuit je accommodatie naartoe lopen dus het is super handig! Proef plaatselijke lekkernijen zoals pondkoek (een traditionele Hollandse hartige pannenkoek) of kom dichtbij zeehonden tijdens een zeehondentocht.

Duik in het wrakmuseum en bekijk dan bijzondere vondsten bij het duiken of ga naar het klimpark Klimadaris. Ontspan met een huifkartocht of een ritje te paard en leer meer over de geschiedenis van het eiland.

Meer aanbiedingen bij: