Voor €62 naar Landal Het Vennenbos aanbieding

Hapert - Noord-Brabant - Nederland

Wildwaterbaan in het Zwembad Landal Het Vennenbos in Hapert, Noord-Brabant

Ga voor €62 met het hele gezin naar 4 sterren vakantiepark Landal Het Vennenbos in Noord-Brabant en ga zwemmen in het subtropisch zwembad, bowlen of spelen in het speelpaleis!

8,4 op Zoover

Je verblijft op 4 sterren vakantiepark Landal Het Vennenbos in de Noord-Brabantse plaats Hapert. Dit vakantiepark wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,4.

Ligging

Landal Het Vennenbos is onderdeel van Landal GreenParks en bevindt zich in Hapert, middenin de Noord-Brabantse Kempen. Het vakantiepark ligt in een groene omgeving waar je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken.

In een half uurtje rij je vanaf het park naar Eindhoven, een leuke stad om een dag te bezoeken. Je kunt natuurlijk ook een dagje naar het mooiste pretpark van Nederland: de Efteling!

Zwembad

Zwembad Landal Het Vennenbos in Hapert, Noord-Brabant

Landal Het Vennenbos beschikt over een prachtig subtropisch zwemparadijs! Het heeft een gave glijbaan, een wildwaterbaan en een golfslagbad. Daarnaast is er een buitenbad.

Wildwaterbaan in het Zwembad Landal Het Vennenbos in Hapert, Noord-Brabant

Voor de kinderen

Kabelbaan in Landal Het Vennenbos in Hapert, Noord-Brabant

Landal het Vennenbos is het paradijs op aarde voor de kids! Naast het subtropisch zwemparadijs zijn er verschillende speeltuinen, trampolines om op te springen, een kinderboerderij, een doolhof, een spelotheek en een echt speelpaleis.

Bij de Bollo club kun je knutselen, koekjes bakken, spelen, naar de kinderdisco of naar een van de shows van Bollo.

Eten en drinken

Pizzeria in Landal Het Vennenbos in Hapert, Noord-Brabant

Het vakantiepark beschikt over een buffetrestaurant, een bistro waar regionale en internationale gerechten worden geserveerd en over een pizzeria.

Bij het Timbers Café en bij de Beach Snack kun je terecht voor een hapje, drankje of een lekkere snack.

Bungalow

Bungalow van Landal Het Vennenbos in Hapert, Noord-Brabant

Op Landal Het Vennenbos heb je keuze uit diverse bungalows, afhankelijk van met hoeveel personen je op vakantie gaat. Alle bungalows beschikken over onder andere televisie, een open haard, een keuken met magnetron, koelkast en een eethoek en een terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad en/of douche en een toilet.

Je kunt ook een bungalow boeken met een vaatwasser.

Meer aanbiedingen bij: