Kerstmarkt cruise Antwerpen

Kerstboom op de Grote Markt in Antwerpen, België

Wil jij graag uitgebreid kerstshoppen en vervoerd worden per boot voor een bodemprijs? Boek dan nu deze kerstmarktencruise naar Antwerpen!

Voor slechts 79 euro ga jij 3 dagen op pad en verblijf je op een cruiseschip. De boot is prachtig versierd met duizenden kerstlichtjes en maar liefst 8000 kerstballen!

Deze aanbieding is inclusief:

  • 3-daagse kerstcruise aan boord van de 3,5 ster MS Allegro
  • Ontbijt
  • Diner

8,5 op Zoover

Je verblijft op Cruiseschip de MS Allegro. Dit schip wordt op Zoover beoordeeld met een 8,5.

Cruise

Antwerpen verandert in de maand voor kerst in een prachtig versierde stad! Er zijn mooie kerstmarkten waar je al je inkopen kunt doen en waar je kunt genieten van lokale specialiteiten.

Kerstmarkt in Antwerpen, België

Naast de kerstmarkten, kun je in Antwerpen winkelen in een van de vele winkels. Natuurlijk is de stad ook bekend als diamantstad, dus als je op zoek bent naar mooie sieraden ben je hier aan het juiste adres!

Dagprogramma

Dag 1

Het schip vertrekt vandaag vanuit het centraal gelegen Tiel. De boot zet koers naar Antwerpen waar je middenin de nacht aankomt. ’s Avonds geniet je van een lekker diner op de boot.

Kerstmarktencruise Antwerpen

Dag 2

Na een heerlijk ontbijt ga je op pad! Je hebt de hele dag de tijd in Antwerpen en kunt uitgebreid shoppen en lekker eten. ’s Avonds geniet je van een lekker diner aan boord van het schip en zet de boot koers naar huis.

Draaimolen tijdens kerst in Antwerpen, België

Dag 3

’s Ochtends rond 09.00 uur kom je weer aan in Tiel waar de ontscheping volgt.

Hut

Aan boord van het schip heet je kamer een hut. Je verblijft in een nette en comfortabel ingerichte hut. Deze is voorzien van 2 aparte bedden, een douche, toilet, föhn, televisie, kluisje en airco. Daarnaast heeft de hut een groot raam, waardoor je optimaal van het uitzicht over de rivier en de omgeving kunt genieten.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Kerstmarkt cruise Antwerpen

8,5