Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest, Zuid-Holland aanbieding

Oegstgeest - Zuid-Holland - Nederland

Kasteel Oud-Poelgeest in Oestgeest, Zuid-Holland

Ga een paar romantische dagen weg in een schitterend kasteel! Je verblijft in Kasteel Oud-Poelgeest in het Zuid-Hollandse Oegstgeest, dichtbij Leiden.

Kasteel Oud-Poelgeest: 7,3 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren Kasteel Oud-Poelgeest in het Zuid-Hollandse Oegstgeest. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,3

Ligging van Kasteel Oud-Poelgeest

Kasteel Oud-Poelgeest in Oestgeest, Zuid-Holland

Kasteel Oud-Poelgeest ligt op een paar minuten rijden van het gezellige centrum van Leiden. Het landgoed bevindt zich aan de rand van Oegstgeest en bestaat, behalve uit een kasteel, uit een oud boswachtershuis, een kapel, een poortgebouw en een koetshuis.

De hotelkamers, ontbijtzaal en de receptie bevinden zich in het voormalige koetshuis. Het landgoed bestaat uit maar liefst 10 hectare grond waar je schitterende wandelingen kunt maken.

Verzorging

Buffet van Kasteel Oud-Poelgeest in Oestgeest, Zuid-Holland

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar zodat je de dag goed kunt beginnen.

Broodjes van Kasteel Oud-Poelgeest in Oestgeest, Zuid-Holland

Restaurant

Diner van Kasteel Oud-Poelgeest in Oestgeest, Zuid-Holland

Kasteel Oud-Poelgeest beschikt over een uitstekend restaurant waar de heerlijkste gerechten worden geserveerd.

Hotelkamer

Hotelkamer van Kasteel Oud-Poelgeest in Oestgeest, Zuid-Holland

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht. De kamer beschikt over onder andere gratis wifi, telefoon, televisie én de meeste hotelkamers hebben een balkon. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een föhn.