Kasteel de Essenburgh aanbieding

Hierden - Gelderland - Nederland

Kasteel de Essenburgh in Hierden, Veluwe, Gelderland

Geniet van de prachtige Veluwe en verblijf een weekendje weg in een prachtig kasteel. Nu slechts 65 euro inclusief ontbijt. Vanuit dit kasteel kun je allerlei leuke activiteiten ondernemen in de omgeving.

Deze aanbieding is inclusief:

  • 2 overnachtingen in Kasteel de Essenburgh
  • 2 keer een heerlijk ontbijt
  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi
  • 7,1 op Zoover

Ligging Kasteel de Essenburgh

Je overnacht in het prachtige 3 sterren Kasteel de Essenburgh. Dit kasteel staat in het groene hart van de Veluwe en even buiten het Gelderse plaatsje Hierden. In Hierden vind je sauna en wellness De Zwaluwhoeve.

In de omgeving van het hotel kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken. Ook Paleis het Loo en de Apenheul zijn makkelijk te bereiken.

Het landschap van de Veluwe in Gelderland

Op ongeveer tien minuten van het hotel ligt Hanzestad Harderwijk waar je natuurlijk de gezellige binnenstad kunt bezoeken of waar je naar het Dolfinarium kunt gaan.

Andere leuke uitjes in de omgeving zijn bijvoorbeeld Aviodrome, Walibi World en Koningin Julianatoren. Genoeg te doen dus!

Faciliteiten

Restaurant van Kasteel de Essenburgh in Hierden, Veluwe, Gelderland

Het hotel heeft een prachtig restaurant in de gewelvenkelder van het kasteel. Hier wordt alles vers en biologisch bereid. ’s Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt waar ook zoveel mogelijk met eigengemaakte en biologische producten wordt gewerkt. Geniet van huisgemaakt brood en eigengemaakte jam!

Bij het hotel kun je een fiets huren om zo de prachtige omgeving te verkennen.

Hotelkamer

Hotelkamer van Kasteel de Essenburgh in Hierden, Veluwe, Gelderland

De standaardkamers van Kasteel de Essenburgh bevinden zich in de aanbouw van het kasteel in bijgebouw “De Hoeve”. Je hotelkamer beschikt over onder andere een televisie, bureau en wifi. De badkamer is uitgerust met een douche en toilet.