Uitwaaien aan de Waddenzee vanaf €29,50 aanbieding

Pieterburen - Groningen - Nederland

Zonsondergang op de Waddenzee

Ga naar 3 sterren Hotel Waddenweelde in het noordelijke Pieterburen! Pieterburen staat natuurlijk bekend om de zeehondenopvang en om haar ligging aan de Waddenzee.

Het is een oergezellig dorp met in het centrum het Hotel. Verblijf hier vanaf slechts €29,50

Deze aanbieding is inclusief:

  • Verblijf in 3* Hotel Waddenweelde in Pieterburen
  • Welkomstdrankje met nootjes
  • Ontbijt
  • Gratis gebruik van het zwembad en de sauna
  • Korting op entree Zeehondencentrum Pieterburen
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi
  • 7,3 op Zoover

Hotel Waddenweelde in Pieterburen, Groningen

7,3 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren Hotel Waddenweelde in het Groningse Pieterburen. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,3.

De lagere beoordeling is vooral van maanden geleden: het afgelopen half jaar wordt het hotel beoordeeld met geweldige cijfers tussen de 8 en 10.

Ligging

Zeehond in zeehondencentrum Pieterburen in groningen

In het gezellige centrum van het Groningse plaatsje Pieterburen vind je Hotel Waddenweelde. Het hotel is gevestigd in een van de oudste panden van Pieterburen.

Het hotel ligt op 2 minuten wandelen van het Zeehondencentrum én is het startpunt van Wadlopen Pieterburen en het Pieterpad.

Zwembad van Hotel Waddenweelde in Pieterburen, Groningen

Na een lange dag wandelen of fietsen kun je heerlijk ontspannen in badhuis Waddenwellness. Hier kun je zwemmen of relaxen in de sauna en hamam. Laat jezelf extra verwennen en boek een luxe massage of schoonheidsbehandeling.

Sauna van Hotel Waddenweelde in Pieterburen, Groningen

Ontbijt

Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Na het ontbijt heb je voldoende energie om de omgeving te verkennen.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel Waddenweelde in Pieterburen, Groningen

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht. De kamer beschikt over onder andere boxspringbedden, gratis wifi, telefoon, televisie en een badkamer met een bad en/of douche en een toilet.